​Nicolas ​Burdisso: 'Boca için bu kupayı River'in sahasında kaldırmak müthiş bir şey olur'

10.11.2018 - 00:29 | Son Güncellenme: 10.11.2018 - 00:29

Bir dönem Boca Juniors, Inter ve Roma formaları giyen eski Arjantin Milli Takımı futbolcusu Nicolas Burdisso, Libertadores Kupası'nda Boca Juniors ile River Plate arasında oynanacak dev final öncesi A Spor'a konuştu.

Nicolas Burdisso'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Kapalı ve aynı zamanda çok zorlu bir final maçı olacaktır, ayrıca burada tarihi bir olaydan bahsediyoruz, o yüzden stadyum da epey dolu olacaktır. Mental anlamda ele alacak olursak, son maçlar önümüzdeki final serisini etkileyebikir. Ama diğer taraftan, oyuncuların bu maça konsantrasyonu farklı olacaktır çünkü burada süper bir kupa finalinden bahsediyoruz. Ayrıca Boca için bu kupayı River'in sahasında kaldırmak da müthiş bir şey olur.

River'de teknik direktörün yokluğu kesinlikle hissedilecektir ama yine de çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü olgun bir takımdan bahsediyoruz. Her futbolcu maçtan önceki süreci farklı yaşar. Önemli olan maç içerisindeki süreç. Benzeri olmayan bir final olacak, çünkü iki maça yayılan bir durum söz konusu. Önce ilk maç oynanacak ve orada olanların sonucunda ikinci maç şekillenecek. Ben Boca'nın eski bir futbolcusu olarak Boca'ya şans diliyorum, çünkü bu çok tarihi bir maç olacak"

Senin için hazırladığımız haberler