Nicolas Raskin gerçekleşmeyen Beşiktaş transferini anlattı!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Transferin son günlerinde Beşiktaş ile imza aşamasından dönen Rangers'lı orta saha oyuncusu Nicolas Raskin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Yaz Transfer döneminin sonunda Beşiktaş'a transferi son saatlerde gerçekleşmeyen Rangers'lı Nicolas Raskin açıklamalarda bulundu.
Transfer son günde gerçekleşmedi!
25 25 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusunun transferi için kulübü ile prensip anlaşmasına varmış, oyuncuyu da ikna aşamasına gelmişti lakin transfer mutlu sonla bitmedi.
Raskin süreci anlattı!
Rangers'lı oyuncu Beşiktaş'a gerçekleşmeyen transfer süreci ile alakalı, "2 Eylül sabahını çok iyi hatırlıyorum. Beni arayıp Beşiktaş'tan teklif geldiğini ve anlaşmanın neredeyse tamamlandığını söylediler. Ancak o akşam Falkirk deplasmanında maçımız vardı ve takımla birlikte otele gitmem gerekiyordu. Telefonum sürekli çalıyordu. Maça giderken otobüste bile Beşiktaş'a transfer olup olmayacağımı bilmiyordum. Teknik direktör de benim oynayıp oynayamayacağımı bilmeden maça hazırlanıyordu. Sonunda 90 dakika oynadım ve Beşiktaş'ın teklifini reddettim. Transfer döneminde oyuncular ve aileleri için büyük bir belirsizlik oluyor. Karar vermek için de fazla zamanınız olmuyor." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş hala iyi bir kulüp"
Beşiktaş'ın bulunduğu durumu takdir ettiğini ancak Rangers'ta mutlu olduğunu, "Beşiktaş hâlâ iyi bir kulüp. Avrupa Ligi'nde oynuyorlar ve Türkiye'de her zaman kupalar için mücadele ediyorlar. Ancak ben de Rangers'ta mutluyum ve burada iyi sonuçlar alıyoruz." ifadeleri ile belirtti.
