Nicolo Melli, Fenerbahçe'yi açıkladı! Transfer...

Cem Ergün
23.06.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 00:11

Daha önce de Fenerbahçe Beko forması giyen ve Sarı-Lacivertli kulübe geri döneceği iddia edilen Nicolo Melli'den transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Nicolo Melli, Fenerbahçe'yi açıkladı! Transfer...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Daha önce de Fenerbahçe Beko forması giyen İtalyan basketbolcu Nicolo Melli'nin, tekrardan Sarı-Lacivertli formayı giyeceği iddia edildi. Bu yaz itibarıyla Olimpia Milano ile sözleşmesi sona eren Melli'nin yeni adresi merak konusu olurken, İtalyan yıldız Corriere della Sera’ya bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Melli, tekrardan Fenerbahçe yolunda

TeleSport rs sitesinin haberine göre; Fenerbahçe Beko, son olarak Olimpia Milano forması giyen Nicolo Melli ile temasa geçti. Sarı-Lacivertlilerin, İtalyan forvet ile her konuda anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanacağı kaydedildi.

"Sıradaki durağım neresi olacak?"

Nicolo Melli, ülke basınına yaptığı açıklamada transfer iddiaları ve geleceği hakkında konuştu. Melli, "Bu dünyada takım değiştirmeye hazırlanan ilk ve son oyuncu ben değilim. Peki sıradaki durağım neresi olacak? Hakkımda çok fazla iddia okudum.

Partizan, Fenerbahçe, Real Madrid… Çok fazla takımın adı çıktı, göreceğiz. Şu an İtalya Milli Takımı’na konsantreyim." dedi.

"Milano'dan ayrılmayı düşünmüyordum"

33 yaşındaki uzun forvet, Milano'dan ayrılma süreci hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Aslında bu yaz Milano’dan ayrılmayı düşünmüyordum ama kulübün kararına saygı duyuyorum. Kalmayı isterdim ama bu gibi durumlarda iki tarafın da istekli olması lazım, maalesef böyle olmadı. İnsanların Milano’dan kendi isteğimle ayrıldığımı söylediklerini gördüm, bu beni biraz üzdü çünkü gerçek bu değil."

"Bana resmi teklif yollayan tek kulüp Milano’ydu"

"İtalya Ligi şampiyonluğundan sonra koç Ettore Messina ile konuştuk, kulübün bana Nisan ayında yaptığı sözleşme uzatma teklifinden bahsettik. Sezon devam ederken bana resmi teklif yollayan tek kulüp Milano’ydu. Ben 7-8 yıl bu kulüp için oynadım, bunun bir değerinin olduğunu düşünüyorum."

"Konuşma sadece 45 saniye sürdü"

"Koç Messina ile olan görüşmem bence pozitifti ama iki gün sonra beni aradı, aramızdaki konuşma sadece 45 saniye sürdü. Bana ‘kulübün yolları ayırma kararı aldığını’ söyledi. Kimse bana bu kararın sebebini açıklamadı. Peki ya şaşırdım mı? Hayır, sonuçta bu da basketbol dünyasının bir parçası. Böyle bir şey yalnızca basketbolda işlerin nasıl olduğunu bilmeyen biri için şaşırtıcı olur."

Nicolo Melli'nin performansı

Nicolo Mell, 2017-2019 yılları arasında 145 maçta Fenerbahçe Beko'nun formasını giydi. Son 3 sezonda Olimpia Milano'da mücadele eden Melli, geçtiğimiz sezonda 77 maça çıktı. Tecrübeli isim bu maçlarda 8.1 sayı ve 1.9 asist ortalamasıyla oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler