Nicolo Zaniolo eleştirilere yanıt verdi: "Saygı göstermeyen bir insan"

13.09.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 12:36

EURO 2024 Elemeleri C Grubu'nda İtalya'nın sahasında Ukrayna'yı mağlup ettiği maç sonrası yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo açıklamalar yaptı. Detaylar...

Nicolo Zaniolo eleştirilere yanıt verdi: "Saygı göstermeyen bir insan"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

EURO 2024 Elemeleri C Grubu mücadelesinde İtalya, sahasında Ukrayna'yı 2-1 mağlup etti ve grupta ikinci sırada yer aldı.

İtalya'nın gollerini 12 ve 29. dakikada Davide Frattesi kaydetti. Ukrayna'nın tek golünü ise 41. dakikada Andriy Yarmolenko attı.

Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo, Ukrayna galibiyeti sornası açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Al-Musrati için Portekiz'de! İşte yapılan teklif...
Habere Git

"Üç puanı kazanmak çok önemliydi"

Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen İtalyan yıldız, "Üç puanı kazanmak çok önemliydi. Makedonya'da oynadığımız gibi oynamadık ve maç öncesi hocamız bizden elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtmamızı istedi. Çünkü galibiyetten başka hiçbir şey istemiyorduk. Kazandığımız için mutluyuz, ayrıca iyi futbol oynadık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"Kendimi her zaman hazır tutuyorum"

Gösterdiği başarılı performans hakkında sözlerine devam eden Zaniolo, "Sahada hiç durduğumu sanmıyorum. Her zaman koçumun benden istedğini yapıyorum ve kendimi her zaman hazır tutuyorum. Çoğu zaman basın tarafından şöyle tanıtıldım: Gazeteciler beni sıkı sık saygısız olarak nitelendiriyor ama bu doğru değil. Eleştirileri kabul ediyorum çünkü insanların bizden çok şey beklemesi adil. Aslında eleştiriler beni daha iyisini yapmak ve kendimi kanıtlamak için motive ediyor. Ben her zaman kendimi hazır tutmaya çalışıyorum ve oynadığım tüm takımlarda da bu hep böyle oldu. Bundan dolayı da gerçekten mutluyum. Maç ve geri kalanı hakkında konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

"Gelişmem gereken şeyler var"

Ukrayna karşısındaki rolü hakkında değerlendirmelerde bulunan Zaniolo, "Kanat, ofansif orta saha ve orta saha mevkisinde oynayabilirim. En iyi oynadığım bölgeler şu an burası. Ama hala gelişmem gereken şeyler var. Koç bana savunma ve hücum hakkında çok şey anlattı. Sahada kendimi rahat hissettim. Performansımdan dolayı mutluyum.

İlgini Çekebilir
Türkiye, Euro 2024'e nasıl katılır?
Habere Git

"Biz harika bir gruba sahibiz"

Biz Dünya Kupası düzeyinde en iyi ve en başarılı ikinci takımız. Biz harika bir gruba sahibiz. Gerçek anlamda bir aileyiz ve sadece içeride olup bitene odaklanırız. Soyunma odası bizi diğerlerinden ayırıyor. Makedonya maçında yanlış şeyler yaptığımız vardı, en başta ben. Küçük hatalar yaptık. Ayrıca şanssızdık ve 2-3 net gol şansı yakaladık" diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği üzere Nicolo Zaniolo, 18.08.2023 tarihinde Aston Villa'ya transfer olmuştu. İngiliz kulübü, yıldız oyuncu için kiralama bedeli olarak 5.000.000 Euro ve 1.375.000 Euro bonus ödeyecek. Ayrıca Aston Villa, 24 yaşındaki oyuncuyu satın alması durumunda ise 22.500.000 Euro ve 15.500.000 Euro bonus ödemesi yapacak.

C Grubu puan durumu

  • 1- İngiltere: 13 puan
  • 2- İtalya: 7 puan
  • 3- Ukrayna: 7 puan
  • 4- Kuzey Makedonya: 7 puan
  • 5- Malta: 0 puan


Senin için hazırladığımız haberler