Nicolo Zaniolo geri döndü!

22.08.2024 - 22:55 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 23:40

Galatasaray'ın, Serie A ekiplerinden Atalanta'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo geri döndü. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo geri döndü!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da kiralık olarak forma giydi. Sezon sonu itibarıyla Sarı-Kırmızılılara geri dönen Zaniolo, bu kez Atalanta'ya kiralandı.

6.4 milyon Euro kazandırdı

Galatasaray'dan yapılan KAP bildiriminde Atalanta'nın, Nicolo Zaniolo için 6.4 milyon Euro kiralama ücreti ödeyeceği belirtildi. Öte yandan Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun ise 15.5 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Forma giyemedi

Atalanta'nın yolunu tutan Nicolo Zaniolo, sakatlığı sebebiyle bu sezon henüz hiçbir resmi maçta forma giyemedi. 25 yaşındaki futbolcu, İtalyan temsilcisinin Real Madrid ile oynadığı UEFA Süper Kupa maçında da sakatlığı sebebiyle yer alamamıştı.

Sakatlıktan geri döndü

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Nicolo Zaniolo, sakatlığını kısmen atlattı. Yıldız ismin dünkü (21 Ağustos) antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştığı kaydedildi.

Aston Villa karnesi

Geçtiğimiz sezon Aston Villa'da 39 maçta forma giyen Zaniolo, 3 kez ağları havalandırmayı başardı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Galatasaray ile 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan İtalyan futbolcunun Transfermarkt'a göre güncel değeri ise 20 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler