Nicolo Zaniolo sürprizi! Resmen açıklandı

24.08.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 17:08

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettikleri Nicolo Zaniolo hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Detaylar...

Nicolo Zaniolo sürprizi! Resmen açıklandı

Serie A takımı Atalanta'nın, Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Tatsız başlangıç

Atalanta'nın yolunu tutan Nicolo Zaniolo, yeni takımıyla henüz hiçbir resmi maçta forma giyemeden sakatlandı.

Geri döndü

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınından gelen haberlere göre ise, Zaniolo sakatlığını büyük oranda atlattı ve takımla antrenmanlara başladı.

Sürpriz gelişme

Sakatlıktan dönmeye hazırlanan Nicolo Zaniolo için yeni bir gelişme yaşandı. Atalanta, resmi hesabından yaptığı paylaşımla 10 numaralı formanın İtalyan yıldıza verildiğini duyurdu.

Sözleşme detayları

Nicolo Zaniolo, 6.4 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında Galatasaray'dan, Atalanta'ya transfer oldu. Zaniolo'nun sözleşmesindeki satın alma opsiyonu ise 15.5 milyon Euro.

11.4 milyon Euro kazandırdı

Geçtiğimiz sezon ise 5 milyon Euro karşılığında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Sarı-Kırmızılılara şimdiden 11.4 milyon Euro kazandırmış oldu. Galatasaray, Zaniolo'yu Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo geri döndü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler