Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararını verdi, Galatasaray'a dönmesi beklenirken...

Özgür Koç
20.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 08:48

Sezon sonunda kiralık olarak forma giydiği Aston Villa'dan Galatasaray'a dönmesi beklenen İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili flaş bir karar aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararını verdi, Galatasaray'a dönmesi beklenirken...

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında Galatasaray'dan 5 milyon Euro kiralama bedeli ve 22.5 + 15.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı 24 yaşındaki on numara, Ada ekibinde beklediğini bulamadı. 

Aston Villa'nın opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Nicolo Zaniolo için İtalyan basınından flaş bir iddia geçildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da ilk 20'ye girdi!
Habere Git

Zaniolo İtalya'ya dönmek istiyor

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Galatasaray ile 2026-2027 sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Zaniolo'nun hedefi İtalya'ya geri dönmek. Haberde, sezon sonunda Aston Villa'ya veda edecek olan İtalyan yıldızın ülkesine dönmenin hesaplarını yaptığı vurgulandı.

Jevuntus, Milan ve Fiorentina takipte

Öte yandan Nicolo Zaniolo'nun transferi için Juventus, Milan ve Fiorentina'nın devrede olduğu belirtildi. Serie A temsilcilerinin Nicolo Zaniolo'nun durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Dünyada ilk! Galatasaray vitaminleri satışa çıkıyor: Şampiyonların Vitamini
Habere Git

Satın alma opsiyonuyla kiralık istiyorlar

Üç İtalyan kulübünün, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında kadrosuna kattığı Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı aktarıldı.

27 maçta forma giydi

24 yaşındaki on numara bu sezon Aston Villa'da 27 maça çıktı. Nicolo Zaniolo bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler