Nicolo Zaniolo transferinde sona gelindi! Yeni takımı ve bonservis ücreti...

Cem Ergün
02.07.2024 - 20:33 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 20:56

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor. İtalyan basını, Zaniolo'nun yeni takımını ve sözleşme detaylarını duyurdu.

Nicolo Zaniolo transferinde sona gelindi! Yeni takımı ve bonservis ücreti...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geride bıraktığımız sezonda Aston Villa'da kiralık forma giyen Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor. Juventus, Milan, Atalanta ve Fiorentina gibi İtalyan takımlarının kadrosuna katmak istediği Zaniolo'nun transferinde sona gelindiği kaydedildi.

Transferde sona gelindi

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio imzalı habere göre; Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo'nun, Serie A ekibi Atalanya'ya transfer olmasına bir adım kaldı. Atalanta'nın, İtalyan milli futbolcunun transferinde sona geldiği belirtildi.

Kiralık gidiyor

Haber detayında, Zaniolo'nun kiralık olarak transfer olacağı ve sözleşmesinde şarta bağlı satın alma opsiyonu olacağı aktarıldı. Söz konusu opsiyonun maç sayısına bağlı olacağı ifade edildi.

Maç sayısı detayı

Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun, oyuncunun 2024-25 sezonunda Atalanta'nın oynayacağı tüm maçların yüzde 70-80'inde forma giymesi karşılığında geçerlilik kazanacağı kaydedildi. İki kulüp arasında bu konuda da görüşmelerin devam ettiği yazıldı.

Galatasaray 17 milyon Euro istiyor

25 yaşındaki yıldızın bonservisi konusunda Galatasaray ve Atalanta arasındaki farkın 1 milyon Euro olduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılıların, satın alma bedelinin 17 milyon Euro olmasında ısrar ettiği ileri sürüldü.

Aston Villa karnesi

Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Aston Villa'da 13'ü ilk 11 olmak üzere 39 maçta forma giydi. Zaniolo bu karşılaşmalarda 3 kez ağları havalandırdı. 

Sözleşmesi 2027 yılında sona erecek

İtalyan yıldızi 2022-23 sezonu kış transfer döneminde 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Zaniolo'nun sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler