Nicolo Zaniolo'ya Atalanta'da şok!

09.08.2024 - 19:13 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 01:14

Galatasaray'ın Serie A ekiplerinden Atalanta'ya kiraladığı İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, yeni sezon öncesi talihsiz bir sakatlık yaşadı. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo'ya Atalanta'da şok!

AJANSSPOR - HABER

Sezonu Aston Villa'da tamamlayarak Galatasaray'a geri dönen Nicolo Zaniolo, bu kez de Atalanta'ya kiralanmıştı. İtalyan yıldız, yeni takımında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Zaniolo'ya sakatlık şoku

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Atalanta'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, henüz hiçbir resmi maçta forma giyemeden sakatlandı. Zaniolo'nun, sol ayağında tendon iltihabı olduğu kaydedildi.

Çıkan haberlerde Nicolo Zaniolo'nun, Milano'da daha detaylı sağlık testlerinden geçeceği ve son durumunun belli olacağı kaydedildi.

Süper Kupa maçını kaçıracak

Ayrıca İtalyan ekibinin St. Pauli ile oynayacağı hazırlık maçında ve Real Madrid ile gelecek hafta oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçında Zaniolo'nun olamayacağı bildirildi.

Sözleşme detayları

Nicolo Zaniolo, bu yaz transfer döneminde 6.4 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında Galatasaray'dan Atalanta'ya transfer oldu. Yıldız ismin sözleşmesinde 15.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu olduğu ifade edildi.

11.4 milyon Euro kazandırdı

Geçtiğimiz sezon ise 5 milyon Euro karşılığında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Sarı-Kırmızılılara şimdiden 11.4 milyon Euro kazandırmış oldu. Galatasaray, Zaniolo'yu Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler