'Nihat Başkan ima ederse bile bırakırım'

Eren Tuncay
09.09.2021 - 13:03 | Son Güncellenme: 09.09.2021 - 13:21

TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Şenol Güneş bugün buluştu. Kamuoyu sonucu bekliyor. Görüşme öncesi Güneş'in "En küçük imada bırakırım" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

'Nihat Başkan ima ederse bile bırakırım'

KARTAL YİĞİT - ÖZEL

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Hollanda karşısında 6-1'lik hezimete uğrayan A Milli Takım'da istifaya davet edilen teknik direktör Şenol Güneş, bu sabah Riva'daki Hasan Doğan Milli Takım Tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile biraraya geldi.

Hakaretler mazur görülemez

Bu kritik görüşme öncesi Güneş, yardımcılarıyla bir durum değerlendirmesi yaparak, izleyeceği politikayı konuştu. Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre Güneş, gelinen noktadan ötürü çok üzgün. Güneş'in “Hatalarımız elbette vardır ancak bu sonucu kimse istemezdi. Takımın başındaki isim olarak elbet bana bir tepki olacak ama bazı çevrelerin hareketleri de mazur görülemez. Nihat Başkan değerli bir isim, aramızda da sorun yok. Eğer kendisi benimle çalışmak istemediğini ima dahi ederse bırakırım” dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Orman: "Güneş için yalvarmadım. Külliyen yalan"
Habere Git

Uçakta yanyana oturdular

6-1’lik sonuç Türkiye ve federasyonu şoke ederken maç sonrası doğal olarak dönüş yolculuğu da çok sessizdi. Adeta ağızları bıçak açmıyordu. Ancak buna rağmen Başkan Nihat Özdemir’in futbolcu ve teknik ekiple tek tek el sıkışıp moral verdiği ve uçakta da Şenol Güneş’in yanına oturup yol boyu sohbet ettiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler