Nihat Doğan'dan Fenerbahçe maçında kalesinde 5 gol gören Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'a olay sözler

26.08.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 12:22

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ederken, şarkıcı Nihat Doğan'dan Çaykur Rizespor'un kalecisi Gökhan Akkan'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar...

Nihat Doğan'dan Fenerbahçe maçında kalesinde 5 gol gören Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'a olay sözler

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ev sahibi takımın kalecisi Gökhan Akkan performansıyla eleştirilen hedefi olmuştu.

Nihat Doğan'dan olay Gökhan Akkan yorumu

Şarkıcılığının yanı sıra Survivor'da yarışması, siyaset, ekonomik ve futbolla ilgili yorumlarda da bulunan Nihat Doğan, Fenerbahçe maçının ardından Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan hakkında olay ifadeler kullandı.

"Rizespor taraftarı Gökhan Akkan'a az bile yapmıştır"

bTV'de yayınlanan Sözde Futbol youte programında, Oktay Derelioğlu ve Can Arat ile birlikte Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren şarkıcı Nihat Doğan, Çaykur Rizespor taraftarlarının yediği gollerin ardından "Gökhan dışarı" tezahüratlarıyla ilgili olarak, "Rizespor taraftarı Gökhan Akkan'a az bile yapmıştır. Kusura bakmayın geç bile kaldınız Rizespor taraftarları." ifadelerini kullandı.

Doğan, daha sonra ise Gökhan Akkan'ın kalesini koruduğu dönemde Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe'ye farklı mağlup olduğu maçları sıraladı.

"Bu ülkede adaletli savcılar Gökhan Akkan'ı araştırmalı"

Nihat Doğan sözlerine şöyle devam etti:

"Bu ülkede adaletli savcılar Gökhan Akkan'ı araştırmalı. Gökhan'ın yediği goller ben halı sahada yemem. Ayıptır. Benim burnuma kötü kötü kokukalar geliyor. Gökhan bugün hayalet casper'lık yapmıştır. Türkiye'de futbol bitmiy, Diyorlar ki bu ülkede sportif gerçeklik yok. Tabi sportif gerçellik yok bu görüldü. Sağolsun Gökhan kardeşimiz bu ülkenin sportif gerçekliğinin altına her sene dinamit koyuyor. Gökhan Akkan'ı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında göreceğiz."

"Bunlar Fenerbahçe'nin pilot takımı"

Nihat Doğan ayrıca flaş bir iddiada bulunarak, ligde bazı takımların Fenerbahçe'nin "pilot takımı" olduğunu söyledi.Doğan, "Bak Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin pilot takımı; Hatayspor, ondan sonra Sivasspor. Rizespor, Samsunspor... Bunlar Fenerbahçe'nin pilot takımı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler