Nihat Kahveci: "Al-Musrati bir sıkıntın varsa söyle"

İsa Kethüda
27.04.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 23:54

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci maçı değerlendirdi.

Nihat Kahveci: "Al-Musrati bir sıkıntın varsa söyle"

AJANSSPOR-HABER

Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe'nin, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"Al-Musrati diye bir oyuncu geldi, bir golün var rakip kaleye değil..."

NutSpor YouTube kanalında yayınlanan Gol Makinesi programında konuşan Kahveci, "Ya Al-Musrati diye bir oyuncu geldi, bir golün var rakip kaleye değil kendi kalene Galatasaray derbisi. Bir asistin var kendi takımın lehine değil, rakibin aleyhine Gaziantep FK maçı. 

"Musrati, bir sıkıntın varsa söyle, bu kadarı normal değil"

Bir kırmızı kartın var o da kendi lehine değil rakibin lehine bugünkü maç. Musrati, bir sıkıntın varsa söyle, bu kadarı normal değil. Burası araştırılmalı. Bu oyuncu en iyi altı numaralardan biri, inanılmaz bir kalite ama böyle bir deplasmanda bu kadar formsuz bir sezon geçerken takımını 10 kişi bırakmak olur mu? Bu arada net kırmızı kart. Çok doğru bir VAR müdahalesi. 

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan flaş sözler: "Beşiktaş gerçekten vasat çöplüğü"
Habere Git

"Net kırmızı kart"

Hakem nasıl göremedi anlamadım ama VAR müdahalesi çok doğru. Net kırmızı kart. Tartışan var mı arkadaşlar? Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar bu pozisyon tartışılır mı soruyorum" dedi. 

"Net favori Fenerbahçe dedik"

Maçta Fenerbahçe'nin net favori olduğunu ve kazandığını söyleyen Kahveci, "Maç öncesi yayınımızda ligdeki duruma baktığımızda, kadrodaki oyunculara baktığımızda ve form durumlarına baktığımızda net favori Fenerbahçe dedik, net favori Fenerbahçe kazandı ama ne kadar net kazandı oraları detaylandıracağız.

"Galatasaray ile averajı eşitledi Cenk'in golüyle de eksi 1 yazdı"

Çünkü son dakika Beşiktaş pas yaparken ıslık, çünkü 2-1'lik maçta her an her şey olabilir. Ama Fenerbahçe hak ederek kazandı. Sonuçta favoriydi ve favori kazandı. Ve tekrardan işi 4 puana indirdi, hatta maçın içerisinde Galatasaray ile averajı eşitledi Cenk'in golüyle de eksi 1 yazdı.

İlgini Çekebilir
Serdar Topraktepe: ''Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı''
Habere Git

"Livakovic çizgi üzerinden inanılmaz çıkardı"

İkinci yarı bir başladı, nabız 180 oldu. Muleka'nın kafası, Livakovic çizgi üzerinden inanılmaz çıkardı. Topu çıkardıktan sonra nabız düşmedi. Çünkü top çizgiyi geçmedi mi tereddütleri vardı. Çizgi teknolojisi de yok. Sonra net bir açı gösterdiler Livakovic tertemiz çıkardı. Orada ister istemez tedirginlikler başladı.

"İrfan Can Kahveci'nin golü her zamanki gibi klas"

İrfan Can Kahveci'nin golü her zamanki gibi klas. Gol Alex Oxlade-Chamberlain'in kaptırmasıyla başlıyor. Tadic her zamanki gibi, ilk günden beri top toplayıcılara bağırıyor ya çabuk  topu verin diye... Yine çabuk kullanıp Fred'e attı. Fred devam etti, orada bir karambol ve top Batshuayi'ye geldi. Batshuayi kaptırmadı Sebastian Szymanski'ye verdi. Sebastian Szymanski de İrfan'a verdi. İrfan Can da tertemiz önüne aldı. Cepheyi de gördümü uzak köşeye, kimsenin yapabilecek bir şeyi yok. Çok formda ve çok güzel bir gol attı. 2-0. 

"Cenk Tosun kariyerindeki en güzel gollerinden birini attı"

Tamam, rakip 10 kişi rahatladık derken Fenerbahçe, Cenk Tosun'un kariyerindeki en güzel gollerinden biri. Sol ayakla ne vurdu. 2-1. Maçın sonları stresli ama hak eden kazandı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler