Nihat Kahveci: "Barış Alper Yılmaz bunu yapmamalı"

09.08.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 22:11

Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Hatayspor'u ağırlayan Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'a uyarılarda bulundu. Detaylar...

Nihat Kahveci: "Barış Alper Yılmaz bunu yapmamalı"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in son iki sezonunun şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun açılış maçında sahasında Hatayspor'u ağırlıyor. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"İmkanlarının yüzde yüzünü kullandı"

Nihat Kahveci'nin ilk yarı değerlendirmeleri şu şekilde: "Galatasaray bir an önce gol atmak için imkanlarının yüzde yüzünü kullandı diyebilirim. Ama iş 8. dakikada Hakim Ziyech'in karşı karşıya kaldığı pozisyondaydı. Hakim karşı karşı karşıyada beklenen pozisyonu atamadı. 10'uncu dakikada da Icardi döndü vurdu Erce kurtardı."

"Süper Kupa'dan sonra"

"Galatasaray ön tarafı pozisyona giriyor ama taraftar Süper Kupa'daki oyundan sonra bir an önce gol bekliyor. Goller bekliyor. Ama rakibe de net pozisyon vermediler. Galatasaray taraftarı ilk yarıda bu kadar pozisyona girdiği oyunculardan birinin gol atmasını bekledi."

"Barış Alper iyiydi ama"

"Barış Alper iyiydi hareketliydi ama son vuruşlarını geliştirmeli. Bu lig maçlarında o son vuruşlarını düzeltmeli, bu kadar kötü vuruşlar yapmamalı. Galatasaray iyi oynuyor ama taraftarı biraz gergin görüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler