Nihat Kahveci: "Beşiktaş'a yakışmayan bir sezon"

Aleyna Gürgen
20.01.2024 - 21:05 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 21:50

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Pendikspor'a 4-0 mağlup olduğu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci: "Beşiktaş'a yakışmayan bir sezon"

Beşiktaş bu akşam Trendyol Süper Lig rakiplerinden Pendikspor ile karşılaştı. Maçı 4-0 Pendikspor'un kazanmasının ardından ise Nihat Kahveci maç sonu değerlendirmelerde bulundu. 

"Beşiktaş'a yakışmayan bir sezon"

NutSpor'un Youtube hesabında yayınlanan Gol Makinası programında bu akşamki Beşiktaş - Pendikspor maçı hakkında konuşan Nihat Kahveci "Beşiktaş güzel yeniliyor, bu istikrarını koruyor. Beşiktaş'a yakışmayan bir sezon." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Umut Nayir: "Mert ağabeyi uzaktan avlamak kolay değil"
Habere Git

"Niye Semih'i alıyorsun?"

Nihat Kahveci konuşmasının devamında Semih Kılıçsoy için ise "Hocam herkes kötü niye Semih'i alıyorsun, hiç mi kredisi yok? Tamam etkisizdi Semih diğer maçlara göre ama kim etkili?" dedi.

"Umut'a helal olsun"

Programın ilerleyen dakikalarında Umut Nayir hakkında konuşan Nihat Kahveci, Pendikspor'un ilk golünü atan oyuncu için şunları söyledi: "Umut'a da helal olsun. İki maçtır oynuyor. İki maçta da iki golü var. Karakterinin güzelliğine bak. Fenerbahçe'de kalıp belki sezon sonunda şampiyonluk, Türkiye Kupası, Koferans Ligi belki olabilir. Böyle hayaller kurabilirdi o kadroyla. Ama çok şans almayacağım ya ben gideyim oynayayım da belki Avrupa Şampiyonası'nda o havuzun içinde olurum da giderimi düşünüyor. Helal olsun Umut sana. Tebrik ediyorum. Güzel goller atıyor zaten Umut. Saha dışındaki açıklamaları da güzel, karakteri de güzel, duruşu da güzel. Hatırlatmak istemiyorum, acı bir şey yaşayıp onu unutup tekrardan futbola dönmesi, böyle oynaması Pendikspor açısından çok önemli."

"Yeni yüz yeni heyecanlar lazım Beşiktaş'a"

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos için ise "Hoca var ya şu an telefon trafiğindedir. 'Yeni transferler istiyorum başkan.' gibidir. Ama gelmesi lazım. Şimdi bir planlama yaptıklarını düşünüyorum. Gelen iyi oynar oynamaz ama yeni yüz yeni heyecanlar lazım Beşiktaş'a. Çünkü artık bazı oyuncuların bir ayağı kulüp dışında." dedi. 

İlgini Çekebilir
Fernando Santos: "Sorumluluk benim!"
Habere Git

"38 maçın 22-24'ünde sanki bu açıklamayı duyacak gibiyiz"

Konuşmasının devamında Siyah-Beyazlı ekibin oyuncularının yaptığı maç sonu açıklamalara değinen Kahveci "Beşiktaş'taki sezonun en istikrarlı açıklamaları: 'Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.' 2023-2024 sezonu Beşiktaşlı oyuncuların açıklamaları: 'Taraftarlarımızdan özür diliyoruz'. Toplam kaç maç? 38'lik mi? 38 maçın 22-24'ünde sanki bu açıklamayı duyacak gibiyiz, şu ana kadar duyduğumuz gibi. Pankart gibi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler