Ajansspor

Nihat Kahveci: "Bir santim öne oynadığı her topu kaybeder mi ya!"

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Beşiktaş, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-0 yendi. Nihat Kahveci, Beşiktaşlı futbolcu Junior Olaitan'ı eleştirdi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 46 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol Süper Lig'in 32'inci haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Beşiktaş, mücadeleyi 2-0 kazandı. Eski futbolcu, yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş maçının ardından Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu. Kahveci, Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Junior Olaitan'ı eleştirdi.

"Pozisyonları değerlendirse başka bir oyuncudan bahsederiz"

Nihat Kahveci, "Olaitan topu aldı, geriye Felix'e verdi sorun yok. Olaitan topu aldı, Yasin'e verdi geriye sorun yok. Ama Olaitan önünde Cengiz'e, Mustafa'ya, Jota'ya verdi... Sorun! Bir santim öne oynadığı her topu bir oyuncu kaybeder mi ya! Bakın arkadaşlar biz bunu bir önceki maçlarda da konuştuk Olaitan'la ilgili. 3'üncü bölgede son pas tercihleri, şutları, girdiği pozisyonları değerlendirse başka bir oyuncudan bahsederiz" dedi.

"Ben hayatımda böylesini yaşamadım"

Sözlerine devam eden Kahveci, "Bugünkü Olaitan'ın pas kayıpları... Ben hayatımda böylesini yaşamadım. Bir santim ileriye oynadığı özellikle ilk yarı, 10 pasın 9'unu kaybeder mi ya bir oyuncu!" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...