Nihat Kahveci: "Bu durum Fenerbahçe'ye baskı yapar"

19.10.2024 - 22:04 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 22:21

Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, rakibini Icardi ve Osimhen'in golleriyle 3-0 mağlup etti. Mücadeleyi Nihat Kahveci yorumladı.

Nihat Kahveci: "Bu durum Fenerbahçe'ye baskı yapar"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini Mauro Icardi (2) ve Victor Osimhen'in golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başladı.

Deplasman galibiyet rekoru kırdı

Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 13 deplasman galibiyeti alarak Fenerbahçe'yi geçti ve Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi oldu.

Nihat Kahveci değerlendirdi

Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında mücadeleyi değerlendirdi.

"Galatasaray çok rahat kazandı"

Karşılaşma hakkında yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, "Milli takım arasından sonra lige dönüp konsantre olmak kolay değil ama Galatasaray bugün çok rahat kazandı.

Galatasaray nasıl kazanamasın?

Antalyaspor hiçbir zaman ‘Ben bu maçın içine girerim’ demedi, böyle bir şey hissetmedik. Icardi’nin iki golü Osimhen'in muhteşem golü... Galatasaray haklı bir şekilde galip geldi. Oyundan Yunus Akgül ile Icardi çıkıyor, Osimhen ile Batshuayi giriyor. Böyle bir lüks olamaz. Artık nasıl kazanmasın Galatasaray?

Puan farkı Fenerbahçe'ye baskı yaratır

Fenerbahçe'nin BAY geçtiği hafta ile beraber iki maç eksikliği var. Galatasaray, Fener'in dokuz puan önünde. Bu Fenerbahçe’ye bir baskı yaratır Samsunspor deplasmanında" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler