Nihat Kahveci: "Bu konuda sınıfta kaldı"

10.08.2024 - 00:30 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 00:45

Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz hakkında konuştu. Kahveci, Barış Alper'in yapması gerekeni açıkladı.

Nihat Kahveci: "Bu konuda sınıfta kaldı"

Trendyol Süper Lig'in son iki sezonunun şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu sahasında Hatayspor galibiyetiyle açtı. Sarı-Kırmızılılar, mücadelede 1-0 geriye düşmesine karşın Mauro Icardi ve yeni transferi Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi'yi değerlendirdi. Kahveci, Barış Alper Yılmaz'ın da eksik kaldığı yeri açıkladı. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

"Okan hoca oynatacak mı merak ediyorum"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi'den şu sözlerle bahsetti: "Batshuayi'yi Okan hoca 4-4-2'ye dönüp ilk 11'de oynatacak mı merak ediyorum. Dakika 70'te girdi, gol attı, görevini yaptı. İleride daha da özgüven kazanmış bir Batshuayi göreceğiz bu golle birlikte. Galatasaray'da daha iyi işler yapabileceğinin sinyallerini verdi. Ligde girdiği ilk net pozisyonda gol atması önemli oldu."

"Ben olsam Yunus'u almazdım"

Sözlerine devam eden Nihat Kahveci, "Okan hoca Galatasaray geriye düştüğünde kazanmak için o riskleri yine aldı. Sahaya Berkan'ı attı, Batshuayi'yi attı, Yunus'u attı ki ben olsam Yunus'u almazdım. Beşiktaş maçında Beşiktaş'ın adına oynamıştı. O gün kim iyi oynadı o da aklıma gelmiyor." şeklinde konuştu.

"Barış Alper bu konuda sınıfta kaldı"

Barış Alper Yılmaz'ın son vuruşlarını geliştirmesi gerektiğini söyleyen Kahveci, "Barış Alper'i sanki sağ bek denemesi gerekiyor gibi düşünüyorum. Kaleye son vuruş çalışması yapmalı. Çok atlet, çok profesyonel ama bu kadar pozisyon kaçırması yakışmıyor. Ben pozisyona giren oyuncuyu severim ama o top kaleye de girmeli. Ben önde oynayan oyuncudan daha net vuruşlar beklerim. Barış Alper bu konuda sınıfta kaldı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler