Nihat Kahveci: Bu maç Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranını yükseltir!

08.03.2024 - 02:00 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 02:07

Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler'in performansını NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nihat Kahveci: Bu maç Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranını yükseltir!

AJANSSPOR HABER

Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise'ı Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve Dusan Tadic'in golleriyle 3-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in Avrupa zaferini NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. 

"Avrupa bunu konuşur"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi: "Gecenin en önemli skorlarından biri var. Avrupa bugün bunu konuşur. Aston Villa ve Union bu kupanın favori takımlarından. Fenerbahçe kaliteli takım. Bugün kalite, özveri, mücadele, disiplin hepsi vardı."

"Perşembe de kazandı, Cuma da kazandı"

Nihat Kahveci sözlerine şöyle devam etti: "Bu takım Fenerbahçe ile oynayana kadar yenilmiyormuş. Haftaya çok rahat maça çıkacak. Fenerbahçe 2-0'da da iç sahada turu geçer ama 3-0 fişi çekti. Perşembe günü atmaya başladık, Cuma sabahına kadar gol attık. Perşembe de kazandı, Cuma da kazandı. Gurur duymamak elde değil."

"İsmail'in saçına kramp girdi"

İsmail Yüksek'in performansını öven Kahveci, "İsmail Yüksek'in en son bu kadar koştuğu maç Hırvatistan deplasmanı vardı. Modric'li, Brozovic'li kadroya ölümüne oynamıştı. Bugün saçının teline kramp girdi İsmail'in. Hepsine helal olsun. Ferdi ne ara ısındı da öyle depar atıyor? 80 metrede oynuyor." dedi.

"Bu maç oran yükseltir"

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi şampiyonluğu ihtimalini de değerlendiren Kahveci, "Bu gece çok konuşulur. Kupayı kim kazanacak diye oranlar veriyorlar. Bu maç oran yükseltir. Zorlu bir rakibi ekarte ediyorsun. Hedef kupayı almak. Ülkemiz adına çok önemliydi. Bu galibiyet Avrupa'da yazılacak şimdi." ifadelderini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler