Nihat Kahveci: Bugünkü Icardi'yi Real Madrid daha çok ister

25.11.2023 - 22:25 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 22:38

Eski Milli futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 4-0'lık Alanyaspor galibiyetini NutSpor YouTube kanalında değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci: Bugünkü Icardi'yi Real Madrid daha çok ister

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında evinde Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray, mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alan Sarı-Kırmızılılar, Manchester United mücadelesini beklemeye başladı. Galatasaray'ın Alanyaspor karşısındaki performansını ve Mauro Icardi'nin Real Madrid iddialarını NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci değerlendirdi. 

"Taraftar özlemişti"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın farklı galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi: "Galatasaray taraftarı böyle bir galibiyeti özledi. 15 günlük ara Galatasaray'a iyi gelmiş. Ağır favori oldukları, iyi oynadıkları çok oldu ancak bu kadar rahat kazanamadığı maçlar oluyordu. Icardisiyle, Mertensiyle Galatarasay 4-0 galip gelmeyi bildi." 

"Mauro Icardi kendini toparlamış"

Mauro Icardi'nin Alanyaspor karşısındaki performansını yorumlayan Kahveci, "Futbolu özlemiş bir Mauro Icardi gördüm. Attığı gol dışında da oyunun içinde olan bir Icardi vardı. Icardi, Milli Takım arasında kendini toparlamış." dedi. 

İlgini Çekebilir
Mertens: "Veriyorum, Icardi golleri atıyor"
Habere Git

"Real Madrid bu Icardi'yi ister"

Nihat Kahveci, Real Madrid'in Icardi'yi transfer etmek istediği iddialarını şu sözlerle değerlendirdi "Bugünkü Icardi'yi Real Madrid daha çok ister. Real Madrid beni istese ben de giderim. Dünyanın 1 numaralı takımı çünkü. Eğer Icardi giderse kimse kızamaz." 

"Mertens, Kerem'den formayı alır"

Nihat Kahveci, Dries Mertens'in performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Bugünün asıl yıldızı Dries Mertens oldu. Bugün çıktı iki tane güzel gol attı. "Okan hocam beni de oynat" dedi resmen. Kendini hep hazır tutuyor, fırsat gelince de değerlendirmeyi başardı. Bugünkü Mertens, Kerem'den formayı alır." 

"Galatasaray'dan net galibiyet bekliyorum"

Galatasaray'ın Manchester United sınavını da değerlendiren Kahveci, "Manchester United maçında ipler Galatasaray'ın elinde. Deplasmanda galibiyet çıkaran Galatasaray'dan içeride de net bir galibiyet bekliyorum. Muhteşem bir gece olur." dedi.

İlgini Çekebilir
Icardi milli aradan golle döndü!
Habere Git

"Ndombele'ye özgüven kazandırır"

Tanguy Ndombele'nin Alanyaspor karşısındaki performansını da değerlendiren Kahveci, "Tanguy Ndombele bugün iyiydi. Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi performansıydı. Bu maç ona bir özgüven kazandırır ama devamı önemli. Ama Manchester United karşısında Ndombele'yi kullanmam. Torreira'nın yanında Kaan Ayhan kullanılabilir." ifadelerinde bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler