Nihat Kahveci: Derbileri zevkli hâle getiren tek takım var o da Beşiktaş!

18.03.2018 - 00:18 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 00:18

Nihat Kahveci: Derbileri zevkli hâle getiren tek takım var o da Beşiktaş!

Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. İki takım özellikle maçın ikinci yarısında birçok net pozisyona girerken gol gelmedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray'ın Kadıköy'deki galibiyet hasreti 19 maça çıktı.

Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor'da Oğuz Çetin, Nihat Kahveci ve Tugay Kerimoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

İşte detaylar...

Oğuz Çetin: Aykut Kocaman kazanmak için riskler aldı

Galatasaray istediğini aldı. Kadıköy'de kaybetmemesi gerekiyordu. Bunu başardı. Maç Galatasaray'ın istediği gibi geçti. Çok etkili pozisyonlara giren Galatasaray'da vardı. Tüm Fenerbahçeli oyuncuları ve Aykut Kocaman'ı kutluyorum. Kazanmak isteyen bir takım vardı. Aykut Kocaman son bölümde kazanmak için riskler aldı. Fenerbahçe bu kadro kapasitesine rağmen kazanmak adına her şeyi yaptı. Aykut Kocaman, 'Kaybetme adına kazanmak zorundayız' mesajını verdi.

Oğuz Çetin: Çok zevkli bir son 20 dakika izledik

Bu maçı kazanamadılar diye eleştirmiyorum. Her şeyi yaptılar. Fatih Terim'in tek şansızlığı Fernando'nun oyundan çıkışı oldu. Çok zevkli bir son 20 dakika izledik. Fenerbahçe taraftarı kendini ispat etmiş bir taraftar. Bu kadar fedakar bir taraftar olamaz. Ama sürekli veren taraf olduğun zaman ortada futbol da olmayınca bu sefer ister istemez geri adım atıyorsun. Son yıllarda vasat bir oyun var. Takımın oyunundan da memnun değiller. Fenerbahçe taraftarı kendini ispatlamış taraftar. Özellikle 2011-12'deki duruşu. Fakat her zaman kötü tablo da olmuyor. Taraftar sevinmek istiyor.

Tugay Kerimoğlu: Galatasaray istediğini aldı.

60-70 dakika 2. bölgede kitlenen bir oyun vardı. Fernando'nun sakatlanıp çıkması ve Selçuk'un oyundan alınmasıyla son 15 dakika Fenerbahçe'ye teslim eden bir Galatasaray vardı. Galatasaray istediğini aldı. 1 ya da 3 puan hesabıyla Kadıköy'e gitti. Her iki takım teknik direktörünü tebrik etmek lazım. Mükemmel bir son 20 dakika izledik. Taraftar her zaman desteklemek zorunda. 

Nihat Kahveci: Derbileri zevkli hâle getiren tek takım var o da Beşiktaş!

Dünya derbisi saygı duyuyorum. Fakata son yıllarda bu ülkede derbileri zevkli hâle getiren tek takım var o da Beşiktaş. Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Beşiktaş maçları aklınıza gelsin. Öğlen 13'te insanlar oraya gidiyorlar, 2 saat aramadan geçiyorlar. Sunulacak futbol bu mu? Şu anda en kolay fikstür Fenerbahçe'de. Bütün maçları kazanabilirler. Fakat taraftarın her hafta böyle olması lazım. İnsanlar hep aynı fikirde olmak zorunda değil. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ı destekleyebilirsin. Fakat ortada bir Fenerbahçe var. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler