Nihat Kahveci: Edin Dzeko'dan bunu beklemezdim

06.08.2024 - 22:28 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 23:21

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısını Kontraspor'da Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nihat Kahveci: Edin Dzeko'dan bunu beklemezdim

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lille'e konuk oldu. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın ilk yarısını Jayden Oosterwolde'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 geride kapattı. Temsilcimizin performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

"Bunlardan birini gol yapmasını beklerdim"

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde: "Fenerbahçe adına şöyle bir ilk yarı oldu. Golü yediği bölüme kadarki bölüm sağdan soldan ortalar, Maximin'in işin içinde olduğu bir bölüm oldu. Sen deplasmanda çok pozisyona giremezsin. Dzeko bir dakikada iki pozisyona girdi bunlardan birini gol yapmasını beklerdim."

"İsmail olmasa..."

"Bu anlamda Dzeko'dan bu kadar kötü vuruş, karşı karşıya bu kadar kötü bitiricilik beklemezdim. Orta alanda da İsmail olmasa daha çok gelirlerdi."

"Değişmeyen bir durum var"

"Fenerbahçe'de değişmeyen bir durum var yine basit goller yiyorlar. Bireysel hatalar yapıyorlar. Lugano maçında da böyleydi bu karşılaşmada da devam etti."

"Fenerbahçe ikinci yarıda en az rakibi kadar tempoyu yükseltmeli. Bence orta sahaya kesinlikle Mert Hakan girmeli."

Senin için hazırladığımız haberler