Nihat Kahveci: "Erden Timur gibi..."

10.08.2024 - 01:00 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 01:10

Galatasaray, Süper Lig'in yeni sezonunun açılış maçında Hatayspor'u mağlup etti. Nihat Kahveci, Sarı-Kırmızılıları değerlendirdi. Kahveci, Galatasaray'ın eski yönetici Erden Timur'dan da söz etti.

Nihat Kahveci: "Erden Timur gibi..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in son iki sezonunun şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu sahasında Hatayspor galibiyetiyle açtı. Sarı-Kırmızılılar, mücadelede 1-0 geriye düşmesine karşın Mauro Icardi ve yeni transferi Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Galatasaray'ın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. Kahveci, "Galatasaray berabere kalsaydı kaos devam ederdi" yorumunda bulundu. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

"Geçtiğimiz sezon inanılmaz bir üstünlüğü vardı"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Hatayspor karşısındaki galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi: "Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon iç sahada inanılmaz bir üstünlüğü vardı. Bugün taraftara biraz stres yaptırdı ama iki golcüsüyle maçı kazanmayı bildi. Süper Kupa'da hezimetten sonra, 5-0'lık mağlubiyetten sonra... Son iki sezonun şampiyonu, geçen sezonun Süper Kupasını kazanmış Galatasaray ama ofansif ve defansif anlamda kötü bir Galatasaray vardı. Bugün zorlansa da kazandı."

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci açıkladı: "Zaha büyük ihtimalle..."
Habere Git

"Rehavet duygusu yaşattığını görüyorum"

Galatasaraylı futbolcuların rehavete kapıldığını iddia eden Kahveci, "Futbolda dün yok. Rehavet yok. İstersen 8 sene üst üste şampiyon ol. Ben Galatasaray'ın üst üste iki kez şampiyon olmasının, Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesiyle kazanılan Süper Kupa'nın oyuncuların üzerinde bir rehavet duygusu yaşattığını görüyorum. Biz iyiyiz. Biz zaten iyiyiz ki 102 puan aldı. Nasıl olsa kazanırız. Maçı çıkar alırız. dediklerini görüyorum. Ama futbol öyle bir şey değil. En az rakipleri kadar mücadele etmeliler." şeklinde konuştu.

"Hedefine ulaşır mı zor gözüküyor"

Sarı-Kırmızılıların oyun gücünü zayıf bulduğunu ifade eden Kahveci, "Galatasaray, hedefimiz 25'inci şampiyonluk, 5 yıldız dediği sezonda bu oyun gücüyle o hedefine ulaşır mı şu an zor gözüküyor. Galatasaray bugün berabere kalsaydı başka şeyler konuşulurdu." dedi.

"Kaos devam ederdi"

Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinin ardından bugün alınacak kötü bir sonuçta kaosun devam edeceğini ifade eden Kahveci, "Bugün Galatasaray berabere kalsaydı kaos devam ederdi. Şu anda Erden bey gibi bir figür de yok. Ama anlamadığım Galatasaray'da eksikler belliyken bunlar neden erkenden giderilmedi bunu aklım almıyor benim." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler