Nihat Kahveci: "Fenerbahçe, bu konuda Galatasaray'ın gerisinde!"

10.08.2024 - 22:57 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 23:04

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u ağırlıyor. Nihat Kahveci, Sarı-Lacivertlilerin Galatasaray'a göre geride olduğu durumu açıkladı.

Nihat Kahveci:  "Fenerbahçe, bu konuda Galatasaray'ın gerisinde!"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında Adana Demirspor'u sahasında ağırlıyor. Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında mücadelenin ilk yarısını Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 önde kapatan Sarı-Lacivertlileri değerlendirdi.

"Maximin ne kadar etkili olabileceğini gösterdi"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin'in etkili bir performans gösterdiğini kaydeden Nihat Kahveci, "Beklenilen bir futbol oynadı Fenerbahçe. Sezon başı henüz tempo düşüktü. Fenerbahçe'de değişmeyen tek durum Lille maçı hariç Dzeko'nun gollerine devam etmesiydi. Maximin de iç sahada ne kadar etkili bir isim olabileceğini gösterdi." şeklinde konuştu.


"Szymanski sahada yoktu"

Sebastian Szymanski'nin karşılaşmanın ilk yarısında etkisiz olduğunu ifade eden Kahveci, "Fenerbahçe beklenildiği gibi ilk yarıyı önde kapadı. İkinci yarıda gol ve goller atma ihtimali çok yüksek olan bir Fenerbahçe var. Szymanski'yi bugün çok görmedik. Sahada yok. Ama Fenerbahçe defansif anlamda sorun yaşamadan, ofansif anlamda da kanatları kullanarak golü atmayı başardı." değerlendirmesinde bulundu.

"Galatasaray'ın daha gerisindeydi"

Nihat Kahveci, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilk yarı performansları hakkında ise şunları söyledi: "Fenerbahçe, ilk yarıda net pozisyona girme konusunda Galatasaray'ın ilk yarısının daha gerisindeydi. Galatasaray gol atamamıştı ama Fenerbahçe öyle veya böyle golü attı. Bugün ilk 45'te gol atması önemliydi. Ben bu sene de çok gol atacağım diyen bir Fenerbahçe var."

Senin için hazırladığımız haberler