Nihat Kahveci, Fenerbahçe camiasına seslendi: "Bu adama kimse yaklaşmasın"

26.08.2024 - 00:51 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 01:51

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etmesinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Brezilyalı Fred'e övgüler yağdırdı.

Nihat Kahveci, Fenerbahçe camiasına seslendi: "Bu adama kimse yaklaşmasın"

AJANSSPOR HABER

Fenerbaçe, Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından Fred (3), Edin Dzeko ve Husniddin Alikulov (KK) attığı gollerle 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

"Rizespor'a aslında rehavete kapılmadı...

Değerlendirmelerine Fenerbahçe'nin orta saha futbolcusu Fred'e övgüler yağdırarak başlayan Nihat Kahveci: "Rizespor aslında bugün rehavete kapılmadı 'Fred'e kapıldı. Fenerbahçe camiasına sesleniyorum; Fred için devre arasında kapınız çalınır. Bakın Ferdi’yi aldılar götürdüler. Fred, hat-trick yaptı bugün. Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın kariyerinin en kötü performansıydı o ayrı bir konu ama benim için önemli olan doğru zamanda doğru yerde olan Fred.

Fred pamuklara sarmalanmalı

Fred'e takım arkadaşlara bile yaklaşmamalı pamuklara sarılmalı. Otobüsle gittiğinde yan koltukları boş olsun. Uçakta ise business class’ta seyahat etsin. Sakatlığın s’sini yaşamasın. Szymanski ve İsmail de Fred ile başka bir seviyede oynuyor.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Mourinho beni şaşırttı"
Habere Git

Lugano maçlarında kötüydü ama...

Bugün belki de kariyerinin en iyi maçını oynadı. Zaten kariyerinde kötü maç yok ama Lugano maçlarının başlarında kötüydü. Bugünkü Fred, sanki hiç sakatlıktan dönmemiş, sahanın en diri, en fit, en istekli, golleri de atan ve hat-trick yapan, defansif görevlerinide çok iyi yaptı. Harika bir performans gösterdi. Ben böyle oyuncuyu alkışlarım" ifadelerini kullandı.

"Kimse onun yerinde olmak istemez"

Maçta yaptığı hatalarıyla çok konuşulan Rizespor kalecisi Gökhan Akkan hakkında da konuşan Kahveci: "Şu an Gökhan Akkan'ın yerinde olmak isteyen bir kişi yoktur. Hayatının en talihsiz 90 dakikasını geçirdi. Buradan ona seslenmek istiyorum. Kaleci olmak isteyenlere yapılmayacak olan her şeyi gösterdin" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler