Nihat Kahveci: "Fenerbahçe performansına şükretsin"

15.09.2024 - 20:40 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 20:45

Kontraspor YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. Kahveci, "Fenerbahçe performansına şükretsin" dedi.

Nihat Kahveci: "Fenerbahçe performansına şükretsin"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertli takımı Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, flaş bir yorumda bulundu. Detaylar...

"Gol yok ama çok kolay girdiler"

Fenerbahçe'nin performasını değerlendiren Nihat Kahveci, "Ben Fenerbahçe'nin kendi 18'ine herhangi bir rakibin bu kadar kolay geldiğini görmedim. Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine" dedi.

"Becao ve Çağlar da çok iyiydi"

Sarı-Lacivertli takımın stoper ikilisi Becao ve Çağlar Söyüncü hakkında da konuşan Kahveci, "İrfan sonradan oyuna girince topu tutuyordu yine tuttu ama sen 2-0 olunca durdun. Kasımpaşa'da son vuruşlar sen gol yemediysen bu yüzden. Becao ve Çağlar da çok iyiydi" değerlendirmesinde bulundu.

"Performansına şükretsin"

Nihat Kahveci, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Taraftar 10 yıldır Fenerbahçe'den şampiyonluk bekliyor. Seni güçlü oyun şampiyonluğa götürür. Ama bu futbolla bundan sonraki deplasmanlarda ne yapabilirsin bunu analiz etmen lazım. Fenerbahçe bugün Becao, Çağlar ve İsmail'in performansına şükretsin."

Senin için hazırladığımız haberler