Nihat Kahveci, Fenerbahçeli yıldızı uyardı: "Gel biraz da kulübede otur"

30.08.2024 - 23:38 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 23:55

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe, Alanyspor'u 3-0 mağlup etti. Nihat Kahveci, Sarı-Lacivertli takımın yıldız futbolcusuna seslendi. Detaylar.

Nihat Kahveci, Fenerbahçeli yıldızı uyardı: "Gel biraz da kulübede otur"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u Dusan Tadic (2) ve Edin Dzeko'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puanını 10'a çıkardı. Karşılaşmanın ardından Kontraspor YouTube kanalında Fenerbahçe'yi değerlendiren Nihat Kahveci, yıldız ismi uyardı. Detaylar...

"Fenerbahçe 4 maçta 12 puan almalıydı"

Fenerbahçe'nin Süper Lig performansı hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Fenerbahçe güle oynaya kazandı. Bence Fenerbahçe 4 maçta 12 puan almalıydı. Şu anda 2 puanı eksik. Sen Göztepe'ye 2-0'dan 2-2 maç vermemeliydin. Onun dışında bir sorun yok. Beklenilen bir Fenerbahçe" dedi.

"Fenerbahçe 2. yarıya çok kötü başladı"

Karşılaşmanın ikinci yarısındaki Fenerbahçe performansını da değerlendiren Nihat Kahveci, "Fenerbahçe 2. yarıya çok kötü başladı. En tehlikeli pozisyon Tadic'in attığı goldü. Ondan önce de Alanyaspor ciddi bir pozisyon yakaladı Livakovic kurtardı" dedi.

"Bambaşka bir oyuncudan bahsedeceğiz"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Allan Saint- Maximin'in performansı hakkında şunları söyledi: "Son vuruşları, pasları iyi olursa bambaşka bir oyuncudan bahsedeceğiz. Normalde 70'leri görüyordu ama bugün oyundan erken çıktı. Topla fazla oynuyor ama ona da o rol veriliyor. Ama bir gitti sonuç yok, bir gitti kaptırıyor, o zaman o iş 'Gel biraz da kulübede otur'a dönüyor."

"Mourinho'yu biraz tanıyorsak"

Kahveci, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Deplasmanda Mourinho topu bazen rakibe verince oralarda Maximin'i değerlendirecek. Ama biraz tanıyorsak Mourinho'yu bu maçtan sonra iç saha maçlarında solda Tadic, sağda İrfan Can görebiliriz."

Senin için hazırladığımız haberler