Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'nin en iyi stoperi Edin Dzeko'ydu!"

20.10.2024 - 21:24 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 21:36

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe , karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sonuçlandı. Maçın ardından Nihat Kahveci yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'nin en iyi stoperi Edin Dzeko'ydu!"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 beraber kaldı ve liderlik yolunda büyük yara aldı. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulundu.

"Fenerbahçeliler ne düşünüyor bilmiyorum ama...

Fenerbahçe'nin bu haftaya kadar 7 puan kaybettiğini belirten Nihat Kahveci, "Fenerbahçeli taraftarlar ne düşünüyor bilmiyorum ama bu puan kaybı çok. 2. hafta 2-0’dan verilen Göztepe beraberliği, geçen sene deplasmanda on kişiyle yendiğin Galatasaray’a karşı deplasmanda kötü futbol ve mağlubiyet, bugün 2-1 öndesin oyunu tutamadın ve golü yedin.

Durum iyi değil

Saat 16’da Beşiktaş kazandı, dün Galatasaray güçlü bir oyunla Antalyaspor’a karşı kazandı. Bugün kesinlikle kazanılması gereken bir maçtı. Daha ligin 9. haftası Fenerbahçe 8 maç oynadı ve 17 puan topladı, bir haftayı BAY geçti. Durum bence iyi değil.

Mourinho'nun farkı ortada yok

Fenerbahçe bana göre iyi oynamıyor. Mourinho’nun farkını görmüyoruz. İşin defansif kısmına baktığımız zaman Fenerbahçe’nin en iyi stoperi bugün bence Dzeko’ydu! Bunu neden diyorum; ceza sahasına kesilen ortaların hepsini Dzeko çıkardı.

Bu çocuğa ne oldu?

Mert Müldür’ü kesinlikle konuşmamız lazım. Bu çocuğa ne oldu? Osayi neden kadroda yok? Mert müldür çok iyi bir Avrupa Şampiyonası geçirmişti. Fenerbahçe’de beklenen oyunu oynamıyor.

Kabul edilebilir gibi değil

Bu oyun gücü seni şampiyon yapmaz. Fenerbahçe bu sezon ligde iki maçta öndeyken başında defans yapmanın en iyi hocalarından biri varken berabere kaldı. Bu kabul edilebilir gibi değil.

Samsunspor'u göz ardı etmeyelim

Samsunspor’un hakkını göz ardı etmeyelim. Ligde çok iyi gidiyorlar. ilk haftadaki Beşiktaş mücadelesinde de kalitelerini gösterdiler. Bu ligde zorlanmaz dedik. Bugün de o oyunu gösterdiler. Son dakikaya kadar pes etmediler. Beraberliği yakaladıktan sonra galibiyet için yüklendiler" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler