Nihat Kahveci: "Galatasaray'da izlediğim en kötü performansıydı"

28.09.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 22:27

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızının Kasımpaşa maçındaki performansını yorumladı. Kahveci, "İzlediğim en kötü performansıydı" dedi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da izlediğim en kötü performansıydı"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar böylece bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Galatasaray'ın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

"Okan Buruk'un hatası var diyebiliriz"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğünü koruyamadığı maçta Okan Buruk'un tercihlerini şu sözlerle değerlendirdi: "3-0'dan sonra 3-3'e geliyorsa, başarıda nasıl Okan Buruk varsa, buraya gelmesinde de Okan Buruk'un hatası var diyebiliriz.

Antep maçının en iyilerinden Batshuayi oyuna alması, son 2 senede şampiyonluklara en çok katkı veren isimlerden biri olan Mertens'in girmesi... Bunlar doğruydu. Ben Okan hocaya 3-1'den sonra orta sahaya Torreira'yı neden almadın derim sadece."

"Galatasaray'da izlediğim..."

Kerem Demirbay ve Roland Sallai'nin performansını da değerlendiren Kahveci, "Galatasaray'da izlediğim en kötü Kerem Demirbay'ı izledim. Sallai bana göre çok normal oyuncu. Bugün için diyorum. İlk maçtan sıfırlamak istemiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler