Nihat Kahveci'den Galatasaraylı futbolcuya Dusan Tadic benzetmesi!

06.10.2024 - 21:55 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:15

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, evinde Yunus Akgün'ün golü ile Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı futbolcuya Dusan Tadic benzetmesi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızı ekibin Yunus Akgün'ün tek golüyle 3 puanı aldığı maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında flaş açıklamalarda bulundu.

"Galatasaraylı futbolcuların spaya gitmeleri lazım"

Serdar Dursun'un son dakikalarda kaçırdığı golün net bir pozisyon olduğunu söyleyen Nihat Kahveci: "Serdar Dursun’dan beklenmeyecek bir vuruş. Nasıl bu kadar kötü vurdu tahmin edilemez. Galatasaray öyle ya da böyle maçı 1-0 kazandı. 3 puanı aldı şimdi milli takım arası var. Bence bu spaya gitmeleri lazım.

Şampiyonluk bu maçlardan geçer ama...

Şampiyonluğa giden yol böyle maçları kazanmaktan geçer evet ama oyun gücü olarak da kazanmak zorundasınız bu maçları. Galatasaray'dan Beklediğimin altında bir performans. Barış Alper yine beklentilerin altındaydı. Yunus akgün tebrik edilesi bir performans gösteriyor.

Anadolu takımlarının forveti 3 büyüklere gol atamıyor

Ligde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş her zaman yarışın içinde. Anadolu takımlarının forvetleri bu takımlara gol atamıyor ama Rigas’ın Young Boys’un Frankfurt’un forvetleri gol atabiliyor. Lig sonu üçünden biri birinci.

Tadic'i izliyor

Yunus’un o sağ ayağıyla kontrolü ve bitiricilik usta işi. Yunus’u tebrik ediyorum. Sara’yı da tebrik ediyorum. Yunus Akgün, Tadic’i mi izliyor ne yapıyor?

Tadic’i eleştiriyorlar… Antalya deplasmanı ve Twente deplasmanlarındaki o soğuk kanlılığı ve bitiriciliği…

Barış Alper bugün de etkili değildi. Galatasaray’da işler enterasan ama sonuç 22 puan. İmza atılacak puan. Kadıköy galibiyeti var bir de" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler