Nihat Kahveci: "Geldiğinden beri en iyi performansı! Başka seviyeye geçiyor..."

14.09.2024 - 23:06 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 23:14

Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcudan övgüyle bahsetti. Kahveci, "Geldiğinden beri en iyi performansı" dedi. Detaylar...

Nihat Kahveci: "Geldiğinden beri en iyi performansı! Başka seviyeye geçiyor..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, rakibi 5-0 mağlup etti ve bir maç eksikle 12 puana ulaştı.

Galatasaray'ın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

"Sahanın içerisinde başka bir seviyeye geçiyor"

Gabriel Sara'nın performansının Galatasaray açısından önemini kaydeden Nihat Kahveci, "Bugün Sara işin ofansında gösterdiği performansla rahatladı. Çünkü üzerinden bir bonservis baskısı vardı. Sara'nın bugün Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi performansını gösterdi. İşte bunu korursa Galatasaray sahanın içerisinde başka bir seviyeye geçiyor" dedi.

"Çok gol atacağını gösterdi"

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'den övgüyle bahseden Nihat Kahveci, "Çok gol atar. Çok hareketli. Merkeze geliyor, alıyor. Osimhen'e net pozisyonlar hazırlarsan çok gol atacağını bu maçta gösterdi. Ama izlemeyen biri 5 gol attık, Osimhen 2 gol atmıştır diyebilir ama bugün atamadı" şeklinde konuştu.

"Şansını daha iyi değerlendirmeli"

Galatasaraylı yıldızların performansına değinen Kahveci, "Batshuayi ne yapsın? Icardi var, Osimhen alındı ben de gol atayım diyor. Yunus Akgün de maçın içerisinde daha çok olmalı. Şansını daha iyi değerlendirmeli. Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün maçın ilk yarısında hiç yoklardı" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler