Nihat Kahveci: "Hayatının en büyük hatasını yaptı"

30.08.2024 - 00:16 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 00:26

Avrupa Ligi Play-Off turunda Lugano'yu elemeyi başaran Beşiktaş'ı Nihat Kahveci yorumladı. Lugano forması giyen futbolcu için, "Hayatının hatasını yaptı" dedi. Detaylar...

Nihat Kahveci: "Hayatının en büyük hatasını yaptı"

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırladı. Siyah-Beyazlılar, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı.

Beşiktaş'ı, Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

"Hayatının en büyük hatasını yaptı"

Lugano forması giyen Vladi'nin hayatının en büyük hatasını yaptığını kaydeden Nihat Kahveci, "58. dakikada Vladi hayatının en büyük hatasını yaptı, Beşiktaş içeride 23. saniyede içeride gol yiyince karşılık veren bir takımdı Antalyaspor maçında. Vladi golü attı heveslendiler, 5 dakikada nerede olduklarını şaşırdılar.

Seyirci muhteşemdi dakika 1’den 95’e kadar. İşte Avrupa takımlarına karşı gösterilecek performans bu. Beşiktaş iç sahada her türlü gol atarım diyor, gol yesem de reaksiyon gösteririm diyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci'den Anderson Talisca iddiası!
Habere Git

"Beşiktaş’a geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı

Beşiktaş'ın yıldızlarından Arthur Masuaku'yu öven Kahveci, "Bugün ilk maçta eleştirdiğimiz Masuaku Beşiktaş’a geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Neden? Çünkü konsantre." dedi.

"Herkes hayranlıkla izlemiştir bugün"

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Portekizli 10 numarası Rafa Silva'dan ise şu sözlerle bahsetti: "Rafa Silvayı Galatasaraylısı Fenerlisi Trabzonlusu hangi takımı tutarsa tutsun herkes hayranlıkla izlemiştir bugün. 10 numaranın dünya üzerinden neredeyse kalktığı, Avrupa Şampiyonası’nda net forvet oyuncusundan bile bahsedemediğimiz bir dönemde bu oyuncu lüks. Gerçekten ben böyle bir performans hatırlamıyorum. Maşallah diyelim."

Senin için hazırladığımız haberler