Nihat Kahveci: "Icardi'nin bunu yapmasına gerek yok! Çok abarttı"

23.10.2024 - 20:27 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 20:36

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Elfsborg'u 4-3 mağlup etti. Mücadeleyi Nihat Kahveci yorumladı.

Nihat Kahveci: "Icardi'nin bunu yapmasına gerek yok! Çok abarttı"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde İsveç temsilcisi Elfsborg'u 4-3 mağlup etti ve ligdeki puanını 7'ye yükseltti.

Karşılaşmanın ardından Nihat Kahveci, Kontra Spor Youtube ekranlarında yorumlarda bulundu.

"Mertens'in başlaması sürpriz oldu"

Maç öncesinde sürpriz bir 11 ile karşılaştığını söyleyen Nihat Kahveci, "Galatasaray'ın attığı 4 gole tamamım ama yediği 3 gole tamam değilim. Mertens'in ilk 11'de başlaması bana sürpriz oldu. Peterson kendi kalesine golü atana kadar maçın yıldızıydı.Talihsiz bir an yaşadı ve ona çarpan top gol oldu.

Günay bugün ön libero gibiydi

İlk yarının kazananı Galatasaray her anlamda. İkinci yarının kazananı Elfsborg. İkinci yarının skoru Elfsborg lehine 3-1. İlk yarıda da 3. bölgeye çok geldiler. Kaan Ayhan'ın Davinson'un çok kritik müdahaleleri vardı. Günay, kaleci ama bugün libero gibi oynadı. Kritik çıkışları vardı.

Galatasaray'ın zaaflarını gördük

Öyle ya da böyle Galatasaray, Avrupa'da 3 maçta 7 puan aldı. İlk yarıda hiçbir sorun yok. Elfsborg'un en iyi oyuncusu kalecileriydi. Galatasaray'ın ofansında hiçbir sıkıntı yok. İkinci yarı da skorunda verdiği hafif dinlenme modunda bu sistemle ilgili defansif zaaflarını gördük. Elfsborg'un ilk golü çok klas bir gol.

Penaltı netti, hakem niye bu kadar izledi anlamadım

Yenilen 3 golde de Günay'ın yapabileceği hiçbir şey yok. İzlanda maçında bir hakem gördük, 3 saniyede pozisyonları çözdü. Bugün ne oldu bilmiyorum. Topun Barış Alper'in eline çarptığı pozisyonda hakem neyi izledi hala anlamadım. Eğri oturup doğu konuşalım. Net penaltı. Davinson, topu aldığında önde basan bir Elfsborg izledik.

Icardi çok abarttı

Elfsborg'un futbolcularının son pasları iyi olsa, çalımları iyi olsa Davinson ve Kaan Ayhan'ın müdahaleleri olmasa daha da farklı olabilirdi maç. Bugünkü Icardi; 6 oynadı, 8 oynadı, 10 oynadı, 9 oynadı. Her yerde oynadı. Bence bunu yapmasına gerek yok. Var ama bu kadar yapmasına gerek yok. Biraz çok abarttı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler