Nihat Kahveci'den Miralem Pjaniç eleştirisi

26.04.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 10:23

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olurken, eski futbolcusu Nihat Kahveci, siyah beyazlıların yıldız futbolcusunun eleştirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Miralem Pjaniç eleştirisi

Yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetimindeki 4. maçına Kasımpaşa karşısında çıkan Beşiktaş, sahasında hiç beklemediği sonuçla mağlup ayrıldı.

Siyah beyazlıların eski futbolcusu Nihat Kahveci, TRT Spor'da katıldığı programda Beşiktaş - Kasımpaşa mücadelesini değerlendirirken, Miralem Pjanic'in performansını eleştirdi.

İlgini Çekebilir
Haftanın kaybedeni Kartal oldu! İşte ligde güncel puan durumu
Habere Git

"İlk 11'de çıktı demeye bile dimi varmıyor" 

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın 3-0 kaybettiği karşılaşmada Boşnak yıldızın takımını eksik oynattığını belirterek şöyle konuştu:

"Uzun bir aranın ardından yaklaşık 10 maç sonra 'Pjanic ilk 11'de çıktı' demeye bile dilim varmıyor. Çünkü 11'de çıkmadı, Beşiktaş'ı baya eksik oynattı. Çok kötü bir performans gösterdi. Sonuçta Pjanic, buraya gelmeden önceki CV'sine kimse bir şey diyemez. Her taraftar şok oldu, beklenilmeyen bir transferdi ama çok beklentilerin altında kaldı. Herkesin kullanmasını istediği frikiği bile kötü kullanan bir Pjanic vardı."

Senin için hazırladığımız haberler