Nihat Kahveci: "Kerem dışında kariyer maçını oynayan bir isim var..."

10.09.2024 - 00:59 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 01:25

Türkiye'nin Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 mağlup etmesinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, mücadeleyi değerlendi.

Nihat Kahveci:  "Kerem dışında kariyer maçını oynayan bir isim var..."

AJANSSPOR HABER

Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi - Lig B Grup 4 ikinci hafta mücadelesinde İzlanda'yı 3-1 mağlup edip liderliğe yerleşmesinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"6 oyuncuya da helal olsun"

Galler maçında oynamayıp bu maçta kadroda olan 6 ismin iyi performans gösterdiğine dikkat çeken Kahveci: "Galler maçında olmayan ve bu maçta olan altı farklı oyuncuya helal olsun bu maç fark yarattılar çok iyi oynadılar. İrfan can kahveci çok süre almamasının bedelini ikinci yarıda ödedi. Umut Nayir bence beklenenilenim üstünde oynadı. Merih de bugün tam görev adamı olduğunu ihtiyaç duyulduğunda bu takımda her zaman oynayacağını gösterdi.

Orkun bazen ağır kalıyor

Orkun bazen çok ağır oynuyor biz de o yüzden ya 'Hadi Orkun biraz tempoyu arttır' diyoruz. İkinci yarıda Arda Güler resitali izledik. İnşallah Ancelotti’de izlemiştir. İkinci yarıdaki Arda Güler muhteşemdi" ifadelerini kullandı.

Milli yıldızlara Carlos ve Pirlo benzetmesi

Nihat Kahveci: "Kerem Aktürkoğlu haricinde 'Hiç böyle izlemedim dediğim bir oyuncu daha var; Eren Elmalı... Resmen kariyer maçını oynadı. Eren’den bu performansı beklemezdim Roberto Carlos’un en iyi dönemindeki gibi oynadı. Kariyer performansı oynadı.

İsmail böyle olunca Milli Takım da başka oluyor.

İsmail Yüksek’in bugün dönüşleri pasları Andrea Pirlo‘nun en iyi dönemindeki hareketler gibiydi. İşin defansif tarafında da inanılmaz mücadele etti. Hırvatistan maçında oynadığı gibi oynadı. İsmail böyle oynayınca bizim Milli Takımımız'da bir başka oynuyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler