Nihat Kahveci: "Kolay kolay demem ama kötü futbolcu"

28.09.2024 - 21:59 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 22:04

Süper Lig'de Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcuyu, "Kolay kolay demem ama kötü futbolcu" diyerek eleştirdi. Detaylar...

Nihat Kahveci: "Kolay kolay demem ama kötü futbolcu"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Nefes kesen karşılaşmanın ardından Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferini sert sözlerle eleştirdi.

"Büyük şok"

Futbolun rehaveti kaldırmayacağını kaydeden Nihat Kahveci, "Futbol böyle bir şey. Rehavetin r'sini kadırmaz. Büyük şok. Bu maç sezon sonu çok konuşulur. 34'e kadar ki Galatasaray, çok da iyi oynamazken 3-0'ı buldu" dedi.

"Adım gibi eminim"

Icardi'nin golüyle birlikte skor 3-0'a geldiğinde kimsenin maçın berabere biteceğini düşünmeyeceğini iddia eden Kahveci, "Şimdi adım gibi eminim Okan Buruk değişiklikleri neden yaptın denilecek. Bir tek mecburi değişiklik Osimhen'di. Icardi'nin golünden sonra, bir kişi değil yarım kişi bu maç berabere biter diye düşünmüş müdür?" şeklinde konuştu.

"Bana isteyen kızsın ama..."

Galatasaraylı futbolcuların performansına değinen Kahveci, Buruk'un maç rotasyonu hakkında da şunları söyled: "Bana isteyen kızsın ama bu oyuncuları nerede dinlendirecekti? Avrupa'da yenilsen ortalık yıkılır. Belki sonradan Torreira girebilirdi. Yunus bugün sahada yok. Jakobs çok mu öne çıktı? Sallai oyunda yok. Sara pas dışında yok. Nelsson ve Abdülkerim oyun kurmaya çalışıyor."

"Gerçekten kötü futbolcu"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'i ise şu sözlerle eleştirdi: "Jelert'i bilet al yolla. Bugün 95 dakika sahada kaldı değil mi? Solda oynadı, sağ bekte oynadı ve bana göre hiçbir yerdeydi.


Kolay kolay kimseye demem ben. Gerçekten kötü futbolcu. Jelert'e şu an bilet baksınlar, yollasınlar. Bir tane Galatasaray taraftarı üzülmez. Bu seviyenin oyuncusu değil, Galatasaray'ın oyuncusu hiç değil."

Senin için hazırladığımız haberler