Nihat Kahveci: "Mourinho o lafını yemek istemiyor"

29.09.2024 - 21:58 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 22:07

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçı Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci yorumladı. Detaylar...

Nihat Kahveci: "Mourinho o lafını yemek istemiyor"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve 7. haftayı 3 puanla kapattı. Karşılaşmanın ardından Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski tercihini eleştirdi.

"Fred'in 11 başlamaması beni biraz şaşırttı"

Fred'in maça 11'de başlamamasını değerlendiren Nihat Kahveci, "Fred'in 11 başlamaması beni biraz şaşırttı. Geçen sezonki Fred değil ama ben bugün kesik yiyeceğini düşünmüyordum. Dört gün sonra o zaman oynar da denebilir ama bu maç Galatasaray 2 puan kaybetmişken çok kritikti" dedi.

"Normal olmayan bir şey var"

Nihat Kahveci, Sebastian Szymanski'nin performansı hakkında ise şunları söyled: "Rotasyonlar normaldir. Bu kadrolar bunun için kuruldu. Ama normal olmayan bir şey var, Sebastian Szymanski değişmiyor. Bugün yine 85 dakika sahada kaldı. Mücadelesine bir şey demedim ama on numaraysan sen ön tarafta daha çok gol pozisyonuna girmeni ve asist yapmanı beklerim."

"Mourinho inatçı bence"

Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski tercihini de değerlendiren Kahveci, "Bu iş biraz inada evriliyor. Mourinho inatçı bence Szymanski konusunda. Bir laf söyledi, o lafını bence yemek istemiyor. Neydi o laf? 'Ondan iki tane daha olsa oynatırım' Sen bir oyuncuyla ilgili bunu dedin mi oynatmadığında eleştiri alırsın" şeklinde konuştu.

Szymanski'nin performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 maça çıkan Sebastian Szymanski, 1.098 dakika sahada kaldı. Polonyalı on numara bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler