Nihat Kahveci: "Mourinho'nun bu aşkını anlayamıyorum"

26.09.2024 - 23:19 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 23:35

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'yı evinde 2-1 yendiği maçın ardından Jose Mourinho'nun oyuncu tercihini eleştirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci: "Mourinho'nun bu aşkını anlayamıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bu sezonki ilk maçında sahasında Union Saint-Gilloise'yı konuk etti. Sarı-Lacivertliler, Belçika temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'yi Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, Jose Mourinho'nun oyuncu tercihini eleştirdi.

"Harcanan paralara yazık"

Fenerbahçe'nin oyununu eleştiren Nihat Kahveci, "Fenerbahçe'yi izlerken enerjim emildi. Bu kadar olamaz. Harcanan paralara yazık. 90-96 arası bile 10 kişi kalmış rakibin karşısında stres yaşattın. Sen 10 kişiyle derbi bile kazanırken, 10 kişi kalmış takımdan gol yiyen bir takıma nasıl dönersin?" dedi.

"Hiçbir katkısı yok"

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri'yi de eleştiren Kahveci, "En-Nesyri Göztepe maçından sonra yok. Morali bozulmuş. Kasımpaşa maçı felaket. Hiçbir katkısı yok. Kırmızıyı aldırdı onu da yap artık. 20 milyon Euro'luk oyuncudan bahsediyoruz. Osimhen de daha gol atmadı ama her şeyin içinde" şeklinde konuştu.


"Bir oyuncunun neden bu kadar kredisi olur anlayamıyorum"

Nihat Kahveci, Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski tercihi hakkında ise şunları söyledi: "Bu Szymanski aşkını anlayamıyorum. Bir oyuncunun neden bu kadar kredisi olur anlayamıyorum. Sadece bugün için demiyorum. Lugano maçından bugüne kadar bir tane iyi oynadığı maçı söylesinler."


"Çağır Usain Bolt'u o oynasın"

Yorumlarına devam eden Kahveci, "Szymanski koşuyor, mücadele ediyor, dinamizminden dolayı oynuyor. Ne yaptı Syzmanski? 'İki tane daha Szymanski olsa oynatırım.' Çağır Usain Bolt'u o oynasın" dedi.


Senin için hazırladığımız haberler