Nihat Kahveci: "Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz?"

Burak Alaca
31.03.2024 - 22:36 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 23:17

Yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko hakkında yurt dışından aldığı bir telefonu anlattı. İşte detaylar...

Nihat Kahveci: "Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz?"

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu ve günümüzde yorumculuk yapan Nihat Kahveci, NutSpor YouTube kanalında katıldığı programda Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko için yurt dışından aldığı bir aramayı anlattı.

Nihat Kahveci: "Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz?"

Fenerbahçe'nin EuroLeague'de İspanyol takımları ile üst üste oynadığı 4 maçın ardından bir arkadaşından telefon aldığını belirten Kahveci, "İspanyollar beni arıyor. Bu nedir; Barcelona'yı yendiler, Valencia'yı yendiler, Baskonia'yı yendiler, Real Madrid'i iki maçta da yendiler. Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz diyor. Vallahi helal olsun!" dedi.

Fenerbahçe İspanyolları sıraya dizdi

EuroLeague'de Mart ayı içerisinde üst üste 4 maçta İspanyol takımları ile karşı karşıya gelen Temsilcimiz sırasıyla, Baskonia, Real Madrid (D), Valencia ve Barcelona'yı mağlup ederek rakiplerini adeta sıraya dizdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius'tan gazetecilere tepki: "Geçen hafta da benzeri oldu"
Habere Git

Fenerbahçe rekor üstüne rekor kırdı

Baskonia maçında 111 sayı ile kulüp tarihinde en fazla maçı oynayan Sarı-Lacivertliler aynı zamanda 32 asist yaparak EuroLeague rekoru kırdı. Sonrasındaki bir maçlık aranın ardından Valencia'ya 118 sayı atarak rekorunu tazeleyen Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe 24 üçlük ile bu alanda da lig rekorunu ele geçirdi.

Fenerbahçe tarih yazmaya devam etti! Yıldız isimden 50 sayı...

Mart ayı içerisinde kulüp ve EuroLeague rekorlarını kıran Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta evinde ALBA Berlin'i 103-68 mağlup ettiği karşılaşmada Amerikalı forvet Nigel Hayes Davis 50 sayı atarak EuroLeague'de bir maçta en fazla sayı üreten oyuncu unvanını ele geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler