Nihat Kahveci, Oğuz Çetin ve Ali Ece Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı!

05.03.2018 - 22:37 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 22:37

Nihat Kahveci, Oğuz Çetin ve Ali Ece Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı!

Nihat Kahveci, Oğuz Çetin ve Ali Ece Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı!

Açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

 

"Rıza hoca hamleleri ile maçı bitirmedik istedi..."

"İlk 11'e bakınca ve ilk oyuncu değişiklik süreceine bakınca tipik Rıza hocayı gördük. Bu süreç Rıza hocanın farklı Anadolu kulüplerindeki oyun anlayışıyla Trabzon arasındaki farkı görmedim. Trabzon biraz daha ofansif yönünü öne çıkarır diye düşünüyordum.

Rıza Hoca ilk oyuncu değişikliğine kadar rakibe yakın oynayan, 11 kişiyle çok doğru savunma yapan, alan bırakmayan, ikili mücadelelerde rakibe yakın ve sert oynayan takım görüntüsünü veriyordu. Ne zaman kadar ilk hamlesine kadar. Rıza hoca sanırım ben yapacağım oyuncu değişikliklerle maçı galip bitirmek istedi."

"Rodallega'yı alırken beklenti N'Doye'nin çıkması..."

"Rodallega'yı oyuna alırken normal beklenti N'Doye'nin çıkması olurken Rodallega forvete N'Doye solda arkasında Yusuf, bu arada Sosa'yı Okay'ın arkasına çekti ve daha ofansif duruma geçti. "

"Caner'in ortasında gelen gol..."

"Belki mecburiyetten girdi Caner ama oyuna girdikten sonra ki Beşiktaş o dakikaya kadar çok orta yaparak bile pozisyona giremedi dikkat ederseniz. Merkezden paslarla. Diğer maçlara baktığımızda çok orta yapıyordu ki bunda da en önemli etken Quaresma'nın olması. Çünkü topu alınca çalım atan orta yapan bir oyuncudan bahsediyoruz. Caner'in yaptığı orta sonucunda da gelen gol."

 

"Negredo muhteşem duvar ördü..."

"Özellikle Negredo muhteşem duvar ördü ve arkadaşlarına çok iyi servisler yaptı. Lens konusunda hocama katılıyorumi önde etkili olması ve asistler yapması. Ama bugün tam takım oyuncusuydu. Yeri geldi sağ bek oldu yeri geldi sağ açık oldu. Karşısındaki rakibini kovaladı muhteşem mücadele etti."

 

"Rıza hoca 60'dan sonra değişiklikler ile maçı almayı düşündü ancak..."

"Rıza hocada 60'dan sonra Yusuf Yazıcı ve Rodallega hamlesi ile maçı almayı düşündü çünkü iki tane derbi oynamış Beşiktaş'ın fizik olarak düşeceğini sandı ama değişiklikler yanlış olarak konuşulur.

Diğer tarafta ise Negredo bir girdi oyuna geldiğinden beri en muhteşem oyununu oynadı. Boşuna Real Madrid'ei City'e Sevilla'ya gitmedi. Bu saydığımız takımlar elit takımlar."

"Rodallega, N'doye'den daha iyi bir oyuncu"

"Santrafor olarak Rodallega en kötü haliylen bile N'Doye'den daha iyi bir oyuncu. Böyle oynayacaksın bugünkü gibi. Ne oldu bugün. Arada şok presler yaptı 5-6 kere. 40 dakikada gömülü alan savunması yaptı. Bunu neden yaptı aniden kontratağa çıkmak için. Sosa var Abdülkadir var dripling ile pasları ile. Ama bitirecek kim var? N'Doye sürekli ofsayta düştü. Pozisyon almasını bilmiyor. Trabzonspor kalitesinde bir santaforculuk seviyesine sahip değil. "

"Trabzonspor 3 maçtır sahasında gol atamıyor"

"Trabzonspor 3 maçtır sahasında gol atamıyor. Bir kere Rodallega Beşiktaş'ın belalısı. Geçen sene santaradan gol atıyordu Beşiktaş'a. Ben başka görmedim. Burak Yılmaz karşısında oynayıp defalarsa savunma arkasına sarkı attığı gollerde stoper olan bir dahaki maçlarda daha çok gömülür geriye. Rodallega'yı görse stoperler Tosic falan bu adam sürekli bize atıyor, santradan falan atıyordu. Yanlış tercih, Trabzonspor böyle oynayacaksa..."

"Vagner Love, ilk yarı o golü atsa belki Negredo oyuna girmeyecek!"

"Forvet oynamak demek ince bir iplik üzerinde yürümektir. Vagner Love, ilk yarı o golü atsa belki Negredo oyuna girmeyecek!"

2002'de Avrupa takımlarına karşı oynamadı diye eleştirdiler, 2008'de hep Avrupa takımlarına karşı oynadık Avrupa 3.sü olduk yineleştirdiler. Ben de o kadrodaydım fazla oynamadım. Yine eleştirdiler son dakika yeniyor dediler. Bu kafa yapılarıyla uğraşmamak lazım. Gerçekçi olmak lazım. "

Senin için hazırladığımız haberler