Nihat Kahveci: "Okan Hoca sen bu adama nasıl dayanıyorsun?"

06.10.2024 - 23:17 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 23:31

Süper Lig 8. hafta mücadelesinde Galatasaray, evinde Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 22 yaptı. Mücadelenin ardından Nihat Kahveci, Okan Buruk'u eleştirdi.

Nihat Kahveci: "Okan Hoca sen bu adama nasıl dayanıyorsun?"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u Yunus Akgün'ün tek golü 1-0 mağlup etti.

Puanını 22 yaptı

Akdeniz ekibini sahasında 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takım 8 hafta sonunda aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile puanını 22 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Icardi 81 dakika sahada kaldı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 81 dakika sahada kaldı ve daha sonra yerine Belçikalı forvet Michy Batshuayi'ye bıraktı.

Nihat Kahveci değerlendirdi

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Okan Buruk'un bu kararını Kontraspor YouTube kanalında yaptığı yorumlarla ile değerlendirdi.

"Icardi bu ara nefes almıyor?"

Okan Hoca’m geçen sene yedekte Halil ile Vinicus varken Icardi, nefes aldığı sürece oynattın. Icardi bu ara nefeste alamıyor! Rigas deplasmanı ve bugünkü Alanya maçında Icardi’ye nasıl dayandın?

Batshuayi'nin böyle huyları var

Ben bu maçta Batshuayi'yi bekliyordum. Gaziantep maçındaki en iyi isimlerdendi. Bugün çaprazdan bi tane vurdu Vadi’ye yolladı. Böyle huyları da var. Mertens iyi niyetli ama onun da yaşı belli.

Yunus'tan bu performansı kim beklerdi?

Yunus Akgün’ün attığı golü bir kenara bırakalım. Özgüvenli oynuyor. Rigas deplasmanında bile en doğru işleri Yunus yaptı. Helal olsun kardeşim sana. Eğri oturup doğru konuşalım. Kim beklerdi bu performansı Yunus’tan? Ben yarısını beklemezdim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler