Nihat Kahveci: Passolig neden var 1500 tane kamera çekiyorsa bulacaksın!

19.04.2018 - 23:05 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 23:05

Nihat Kahveci: Passolig neden var 1500 tane kamera çekiyorsa bulacaksın!

TivibuSpor yorumcuları Nihat Kahveci,  Oğuz Çetin ve Ali Ece olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini değerlendirdi

'Futbolu konuşmanın anlamı yok'

"Keşke şu an Babel'in pozisyon gol mü değil mi? yada kırmızı kart mı değil mi? diye konuşşaydık. Bu olayları bütün bir camiaya yüklememek lazım. Şu an Fenerbahçe taraftarları da üzgündür. "

"Birisi yanımda bir şey atıyorsa bilinçli olup onu alması lazım. Bundan sonra futbolu konuşmanın anlamı yok. Biz şu an futbolu izleyecek miyiz diye tedirgin olduk"

Nihat Kahveci: Passolig diye bir şey var 1500 tane kamera var bulacaksın

"Passolig diye bir şey var, 1500 tane kamera çekiyor. Bulacaksın ve cezasını vereceksin. Bence maçı iyiki oynatmadı. Hocasının yaralandığını gören oyuncular agresif olur. Bu olayları da karıştırmamak lazım"

Oğuz Çetin: 'Kötü senaryolara girmek istemiyorum. Seçim senesi'

"Maç öncesi Şenol hoca ve Aykut hoca güzel bir görüntü vermişti. En üzücü olması bu ülkenin en elit hocalarından birinin verdiği görüntü yani yerde kalması hastane gitmesi bunlar olacak şeyler değil. Büyük taraftar kitlesi sürekli bu hareketleri yapıyor diğer stadlarda da oluyor. İnanmak mümkün değil. Liderin sadece üç puan gerisindesin. Kupada yarı final oynuyorsun rakibin bir kişi eksik kalmış ama bu tip olaylarla karşılaşıyor. Çok sevdiğimiz, saydığımız bir hocayı yerlerde görüntüler içine görüyoruz. Biri bir şey atında atan kişiyi polise teslim etmesi lazım. Kötü senaryolara girmek istemiyorum. Seçim senesi. "

Ali Ece: Maç yarıda kalır ve sizin takımınız hükmen yenik olacak anonsu yaparsan bir daha yapmaz

"Mete Kalkavan'ı ben burada hatalı buluyorum. Deniz hoca kendi meslektaşı ile entapi kuruyor ama Quaresma korner atıyordu. Çakmak attılar. Atılıyor bir daha atılıyor bu her stadyumda oluyor. Türkiye'de bu mesleğe başladığım gibi atılıyor. Bir şey atıldı mı çıkacak anons yapacak! Diyecek ki bir daha olursa maç yarıda kalır ve sizin takımınız hükmen yenik olacak anonsu yaparsan bir daha yapmaz"

Ali Ece: Yabancı cisim atanı Kadıköy'de maç izleme hakkının elinden alınması gerekir

"Bana göre atan kişilerin ömür boyu Kadıköy'de maç izleme hakkının elinden alması gerekir. Fernandes'e saldıran adam başka spor dalına gidiyor. Bunların cezası daha yüksek olması lazım"

Oğuz Çetin: Aykut hocayı orada gördüm ve üzgün...

Nihat Kahveci: "Biz burada cezaları uygulamıyoruz. Bunlar olmaz"

Oğuz Çetin: "Aykut hocayı orada gördüm ve üzgün takımı buraya getirmiş belki finale kalacak. Onun içinde zor"

Ali Ece: Onu atınca takımına puan yazılmıyor, aksine senin takımına zarar oluyor

Ali Ece: "Bir şey atmak nedir? Onu atınca takımına puan yazılmıyor, aksine senin takımına zarar oluyor. Bunun cezaları çok saçma. Yıllarca tribün kapatma saha kapatma.”

Senin için hazırladığımız haberler