Nihat Kahveci: "Rafa Silva'ya nazire yaptı!" Fenerbahçe..

31.08.2024 - 00:50 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 01:01

Fenerbahçe'nin, Alanyaspor'u mağlup ettiği maçın ardından konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçeli yıldızın performansıyla, Beşiktaşlı Rafa Silva'ya nazire yaptığını dile getirdi.

Nihat Kahveci: "Rafa Silva'ya nazire yaptı!" Fenerbahçe..

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u Dusan Tadic (2) ve Edin Dzeko'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puanını 10'a çıkardı. Karşılaşmanın ardından Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

"Rafa Silva'ya nazire yaptı"

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic'ten övgüyle bahseden Nihat Kahveci, "Geçen sene kötü oynadığında bile en çok savunan kişi bendim belki. Tadic, 'Ülke yıkılıyor' dedi. 'Rafa ne yapıyor' dedi. Sanki nazire yaparcasına bugün maçın kahramanı oldu. O sakinliği ustaca" dedi.

"İrfan Can Mourinho'ya bağırıyor"

Nihat Kahveci, Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci'yi yedek başlatmasını ise şu sözlerle değerlendirdi: "İrfan bağırıyor, Mourinho gözünü seveyim diyor. Beni 11'de oynat diyor. Fenerbahçe taraftarı da İrfan Can tezahüratlarıyla 11'de olmalı diye destek veriyor."

"Ben yoruldum, o yorulmuyor"

Edin Dzeko'nun performansından da bahseden Kahveci, "Dzeko sol ayağıyla kötü vuruyor da o vuruşu nokta atışı bir golcü vuruşuydu. Geçen sezondan bu yana savuna savuna ben yoruldum, o yorulmuyor. 8 maçta 8 gol attı. Ligde her maçta birer gol" dedi.

"Ben bu performansını eleştiririm"

Kahveci, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Youssef En-Nesyri'nin performansını ise şu sözlerle eleştirdi: "Göztepe maçında en iyi futbolunu oynadı. Ama bugün Oosterwolde'nin kesip, vurduğu pozisyonu 20-25 milyon Euro'luk forvet atmalı. Ben bu performansını eleştiririm. En-Nesyri gelirken neden alındı demem ama bugünden bahsediyorum. Maç 0-0 devam etse ve En-Nesyri o pozisyonu kaçırsa ne diyecekti Fenerbahçe taraftarı?"

Senin için hazırladığımız haberler