Nihat Kahveci: Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş

12.10.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 12.10.2024 - 11:33

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ'ı 1-0 yendi. Milli Takım'ı değerlendiren Nihat Kahveci, Semih Kılıçsoy'dan bahsetti.

Nihat Kahveci: Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Türkiye, Samsun'da konuk ettiği Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ay-Yıldızlıları, Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. Kahveci, Vincenzo Montella'ya Semih Kılıçsoy üzerinden yüklendi.

"Cengaver gibi oynadılar"

Skorun daha farklı olabileceğini kaydeden Nihat Kahveci, stoperlerin performansını övdü: "Eksik olan gollerdi. Keşke 3-0, 4-0 diyebilseydik. Şahsen ben mutluyum. Abdülkerim Bardakçı ve Merih Demiral cengaver gibi oynadılar. Abdülkerim oyun kurulumunda inanılmaz paslar attı."

"Daha fazlasını beklerdim"

Kahveci, Arda Güler'in performansını ve Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zeminin şu sözlerle değerlendirdi: "Daha fazlasını beklerdim ama sarı karttan sonra tedirginlik başladı. Zemin de ağırdı. Ama stadyumdaki atmosfer muhteşemdi. Samsunspor'un bu zeminde bu kadar puan toplaması başarı. Tebrik ediyorum."

"Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş"

Karadağ karşısında oyuna girmeyen Semih Kılıçsoy hakkında Nihat Kahveci, "Montella da Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş. Oyuna bile almadı. Şöyle de yapabilirdi; siz ortalığı yıktınız ama bakın ben oynatıyorum da diyebilirdi. Ben Semih'e üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler