Nihat Kahveci: Arda’ya yapılan büyük bir yanlıştır!

17.05.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 09:56

Nihat Kahveci, sezon sonunda futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın Galatasaray'ın bu sezon sahasındaki son maçı olan Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmamasını yorumladı.

Nihat Kahveci: Arda’ya yapılan büyük bir yanlıştır!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, sezon sonunda futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın Adana Demirspor maçınının kadrosuna alınmamasını değerlendirdi.

"Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Arda Turan'ı yakından tanıyan Ayhan Akman'ın açıklamasını dinlediğini belirterek, "Ayhan hoca '’Arda’yla konuştum büyük ihtimal futbolcu bırakacak’' dedi. Eğer futbolu kesin bırakmaya karar verdiyse Arda bugün sahada görev almalıydı. Yine ucu açık bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer futbolu bırakır ve bugün Arda oynamadıysa Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim. Son dönemdeki performansını eleştiririz, eski Arda diyebiliriz sahanın içinde, Türkiye’ye geldi şartlara ayak uyduramadı ve beklenilen performansı gösteremedi diyebiliriz ama Arda Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biridir. Bugün sahanın içinde olup bir vedayı hak ederdi.’’ dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü!
Habere Git

Arda Turan'ın Galatasaray performansı

Galatasaray altyapısından yetişen Arda Turan, sarı kırmızılı formayla  240 maçta forma giydi ve 49 gol, 77 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu Galatasaray ile 1, lig, 1 kupa ve 1 süper kupa şampiyonluğu yaşadı.

35 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 12 maçta oynarken 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler