Nihat Kahveci'den Allan Saint-Maximin iddiası! "Olmasaydı..."

15.09.2024 - 20:10 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 20:18

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertli takımı değerlendiren Nihat Kahveci, Allan Saint-Maximin hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Nihat Kahveci'den Allan Saint-Maximin iddiası! "Olmasaydı..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı Allan Saint-Maximin ve Dusan Tadic'in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertli takımın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

"Szymanski sahada yok"

Fenerbahçe'nin oyunun kontrolünü eline alamadığını belirten Nihat Kahveci, "Topa sahip olursun, aktif dinlenirsin o zaman kontrol sende olur. Kontrol topa sahip olarak, rakibi kalenden uzak tutarak olur. Fenerbahçe'de 2. yarıda ne kontrolü? Szymanski sahada yok, En-Nesyri yok. Bugünkü En-Nesyri'yi de bana hiç kimse savunmasın. Not almadım vurdu kaçırdı diye" dedi.

"Gol yok ama çok kolay girdiler"

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe kalesine kolay bir şekilde geldiğini ifade eden Kahveci, "Ben Fenerbahçe'nin kendi 18'ine herhangi bir rakibin bu kadar kolay geldiğini görmedi. Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine" yorumunda bulundu.

"Maximin olmasa..."

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Allan Saint-Maximin'i değerlendiren Nihat Kahveci, "İlk günden bugüne kadar hep şunu dedik. İnanılmaz hızlı driplingi var bunu golle süslerse başka seviyeye çıkar dedik. Bugün o Maximin'i izledik. Maximin olmasa Fenerbahçe kaleye gidemezdi. Bu kaliteyle daha çok asist yapmalı ama bugün attığı gol de çok iyiydi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler