Nihat Kahveci'den Anderson Talisca iddiası!

29.08.2024 - 23:45 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 09:26

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı. Siyah-Beyazlıları değerlendiren Nihat Kahveci, Rafa Silva üzerinden Anderson Talisca iddiasında bulundu. Detaylar...

Nihat Kahveci'den Anderson Talisca iddiası!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırladı. Siyah-Beyazlılar, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı.

Maçın ardından Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, eski Siyah-Beyazlı futbolcu Anderson Talisca hakkında bir iddiada bulundu.

"Böyle paylaşım yapmayacaksın"

Nihat Kahveci, Beşiktaş - Lugano maçını şu sözlerle değerlendirdi: " '5’iktaş' maçın özeti. Lugano tarafı, 'Geçen sene Beşiktaş’a 8 dakikada 3 gol attık' böyle paylaşım yapmayacaksın. Onun karşılığını sana 5 dakikada 3 golle verir. Hem de ne gollerle verir."

"Böyle maç hatırlamıyorum"

"Hayatımda son dönemde bir maçtan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyoum" diyen Nihat Kahveci, "Hiçbir abartım yok. Atılan goller üçgenler. dörtgenler, beşgenler, altıgenler, çemberler… geometrinin içinde olan her şekilde olan ataklar… birbirinden güzel goller…" şeklinde konuştu.

"Rafa Silva, ayıp"

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ta yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan ve performansıyla beğenileri toplayan Rafa Silva'dan ise şu sözlerle bahsetti: "Rafa Silva, ayıp… Silva bu sene oynadığı her maça damga vurdu, bu maça da damga vurdu Halı sahaya çağır maça damga vurur. Toprak sahaya çağır damga vurur. Mahalle maçına damga vurur… Ben son dönemde böyle bir katkı sağlayan, oyunun her yerinde olan bir oyuncu görmedim."

"Talisca'yı aramazlar diye düşünüyordum"

Rafa Silva'yı övgüye boğan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın eski 10 numarası Anderson Talisca'yı da andı. Kahveci, "Deplasmandaki asistini mi öveyim, Bugün Semih’in verdiği pasta tekte Gedson'a bıraktığı pası mı öveyim, attığı goldeki sakinliği, topu diplemesini mi öveyim, defansa yardımını mı öveyim, özverisini mi öveyim, temposunu mu öveyim, aidiyet duygusunu mu öveyim…

Taliscayı aramazlar diye düşünüyordum. Bu gidişatla Talisca, Rafa Silva'nın arkasında kalır. Nazar değmesin" dedi.

Talisca'nın Beşiktaş performansı

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, gösterdiği performansla Siyah-Beyazlıların sevgilisi oldu. Nihat Kahveci'nin, Rafa Silva'nın gerisinde kalacağını iddia ettiği Brezilyalı 10 numara, 80 maçta sahaya çıktı ve 37 kez ağları havalandırırken 14 de asiste imza attı.

İlgini Çekebilir
Al-Nassr'dan Anderson Talisca kararı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler