Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın yıldızına "Pirlo" benzetmesi

Cem Ergün
24.05.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 10:43

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, kupanın sahibi oldu. Siyah-Beyazlıları NutSpor'da Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın yıldızına "Pirlo" benzetmesi

AJANSSPOR HABER

Dev finalin ardından NutSpor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Beşiktaş ve Trabzonspor'un performansını yorumladı. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

"Andrea Pirlo gibi"

Beşiktaş'ın Libyalı yıldızı Al Musrati'ye övgüler yağdıran Nihat Kahveci, "Andrea Pirlo gibi sağa 50 metre, sola 50 metre paslar... Topu kaptırmadı. Defansif olarak hatları iyi kapattı" dedi.

Musrati'nin kendini affettirme maçı olduğunu kaydeden Kahveci, "Kendi kalene gol attın, Galatasaray kazandı. Derbide kırmızı yedin, takımı 10 kişi bıraktın. Bu maç kendini affettirme maçıydı. Geldiğinden beri en iyi futbolu oynadı" değerlendirmesinde bulundu.

Sözlerine devam eden Kahveci, "Bazen deriz ya derbilerin hikayesi olur. Golü son dakika Musrati atacak, Beşiktaş kupayı alacak ihtimali. Çok nadir belki olmayacaktı ama futbolun da güzelliği bu" dedi.

"Beşiktaş büyüklüğü bu işte"

Sportif olarak başarısız bir sezona imza atan Beşiktaş'ın, Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesini de değerlendiren Nihat Kahveci, "43 puan liderin gerisindesin, 6 tane hoca değişmiş, beklenilen oyunu oynamamışsın lig maçlarında, çöpe attığı lig sezonunda Türkiye Kupası'nı aldı Beşiktaş. Beşiktaş büyüklüğü bu işte" ifadelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler