Nihat Kahveci'den Beşiktaşlı oyuncuya tavsiye: "117 tane bundan çalış"

30.09.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 23:44

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci'den Beşiktaşlı oyuncuya tavsiye: "117 tane bundan çalış"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu ve ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulundu.

"İlginç bir 117 dakika"

Karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci: "İlginç bir ilk yarı, ilginç bir ikinci yarı, ilginç bir 117 dakika. Türkiye’nin en iyi hakemlerinden birisinin, muhteşem ötesi hakemlerinden birisinin (!) hatalarla dolu performansını izledik. Eğer hakemle ilgili konuşacaksan bu maçtan sonra konuşacaksın

Nasıl böyle hatalar yapabilirsin?

Beşiktaş ilk yarı siyah, ikinci yarı beyaz oynadı. İlk yarı simsiyah bir Beşiktaş... kabul edilebilir bir oyun yok. İkinci yarıda da hakemin performansı kabul edilemez. Atilla Karaoğlan nasıl bu kadar pes peşe hatalar yapabilirsin?

Kayserispor hazırlanmış bekliyor

Böyle bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıda 3-0 galip gelmek çok önemli. Kayserispor ligde beş maç oynamış galibiyeti yok. Bu maça inanılmaz hazırlanmış Beşiktaş’ı bekliyor. İlk yarıda bunu gösterdi.

Mert Günok kardeşim...

Mert Günok kardeşim canım ciğerim milli takımımızın kalecisi. Beşiktaş baskı yiyecek belli. Geriden top çıkarmayacak. Kaleci antrenörünle beraber idman sonrası 117 tane uzun top çalış. Bugün 12 tane top atıyorsun 10'u rakibe gidiyor. 18 tane top atıyorsun 15’i rakibe gidiyor. Bu kadar kötü uzun top atılmaz.

Beşiktaş'ın en iyisi Rashica

Beşiktaş’ın en iyisi kim desen Rashica derim. Bugünkü performansını izlediğimde sağ bek oynamalı diyorum. Bir penaltı aldırdı bir de Immobile'ye asist yaptı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler