Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli futbolcuya: "Mourinho sevmiyor onu"

26.09.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 22:49

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı 2-1 yendi. Maçın ardından Nihat Kahveci, Fenerbahçeli futbolcu hakkında, "Mourinho sevmiyor onu" yorumunda bulundu.

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli futbolcuya: "Mourinho sevmiyor onu"

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, sahasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'yı ağırladı. Sarı-Lacivertliler, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin performansını Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, Fenerbahçeli futbolcu hakkında, "Mourinho sevmiyor onu" yorumunda bulundu.

"Ben hayatımda böyle bir şey görmedim"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise karşısındaki performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Allah Fenerbahçeli taraftarlara sabır versin. Ben izlerken yoruldum. Coculu, İsmail Kartallı, Pereiralı, Erol Bulutlu... Hayatımda ilk 45 dakikada bu kadar kötü futbol oynayan Fenerbahçe görmedim. İç sahada oynuyorsun. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim."


"Nerede Mourinho"

Sarı-Lacivertli takımı eleştiren Nihat Kahveci, Jose Mourinho'ya seslendi. Kahveci, "Derbide 3-1 mağlup olmuşsun, reaksiyon beklenir ama rakip seni boğuyor. Bir tane pozisyon işte atılan gol. Allahtan Becao ve Çağlar iyi oynadı. Maçın adamı net Livakovic. Yediği gollerde de hiçbir şey demem. Penaltıyı kullanıyor dönen toptan gol yiyorlar. Ben buradan yöneteyim daha iyi yönetirim. Nerede Mourinho?" dedi.


"Cengiz, İrfan'dan daha mı iyi oynadı?"

Fenerbahçe'de oyuncuların performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Cengiz sahada yok. Bari frikiğin kaleyi tutsun. İrfan Can Kahveci'nin kredisi yok. Ben anladım. Kahveci'yi sevmiyor Mourinho. Hemen oyundan aldı. Cengiz, İrfan'dan daha mı iyi oynadı? En-Nesyri ne yaptı? Szymanski, Fred ne yaptı bunlar?" şeklinde konuştu.


"Fenerbahçe bu kadar kötü futbol oynamamalı"

Nihat Kahveci, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "İçeride aldın, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladın. Ama bu oyunla deplasmanda zor... Fenerbahçe bu kadar kötü futbol oynamamalı."

Senin için hazırladığımız haberler