Nihat Kahveci'den İzlanda galibiyetinin ardından flaş yorum: "Roberto Carlos ve Pirlo'yu gördüm"

10.09.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 10:28

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini alırken, Nihat Kahveci karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den İzlanda galibiyetinin ardından flaş yorum: "Roberto Carlos ve Pirlo'yu gördüm"

AJANSSPOR - HABER

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendi. Ünlü yorumcunun yorumları şöyle:

"Eren Elmalı, Carlos gibi..."

Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra bir isim daha var. Eren Elmalı kariyer performansı gösterdi. Defansif müdahaleleri inanılmazdı. Roberto Carlos'un zirve dönemindeki çabukluğu gördüm. Bu performansı beklemezdim. Hakan Çalhanoğlu kötü oynamadı, muhtemelen sakatlanmasın diye çıkarılmıştır.

"Ancelotti, inşallah Arda Güler'i izlemiştir"

İkinci yarıda Arda Güler resitali izledik. İnşallah Ancelotti de Arda'yı izlemiştir. İlk yarıda da Arda kötü değildi ama ikinci yarıdaki Arda'nın pasları muhteşemdi. Arda'nın ayakları yere sağlam basıyor. 30 yaşındaki yıldız tecrübesi var. Hakan'ın arada frikikleri Arda'ya bırakması da lazım.

"İsmail, Pirlo gibi pas dağıttı"

Merih'le Abdülkerim uyumlu oynadı. Toparlamış bir Abdülkerim gördüm. İsmail de çok iyi oynadı orta sahada. Pirlo gibi pas dağıttı. İsmail iyi oynadığında takım genel olarak iyi duruyor.

"3 isim fark yarattı"

İrfan Can Kahveci iyidi ama fazla süre alamaması nedeniyle fiziksel olarak sorun yaşadı. Herkese genel olarak 8 puan veririm. İsmail ve Arda Güler'e 9 veririm. Kerem Aktürkoğlu'na ise 10 üzerinden 9,5 veririm. Bu üç isim fark yarattı.


"Kerem Aktürkoğlu'nu kıskandım"

Bu arada Kerem'i tekrardan tebrik ediyorum. Bu maçın özgüveniyle de gidecek. Başı dik şekilde inşallah orada da böyle oynar. Kerem ilk defa gol asist yapmadı ama dolu dolu ilk kez bu kadar iyi oynadı. Son goldeki rahatlığa bakın. Kerem'i kıskandım. Ben de ayak içi vuruyorum ama attığı gollerden büyük keyif aldım. Yorulmuyor, temposu da çok iyi. Manchester maçında da iyiydi ama oyunun her yönünde performansı üst düzeydi.

Senin için hazırladığımız haberler